USC update 4: coronavirus

USC

Regel alvast je wachtwoord

Om de drukte in onze fitness t.z.t. te kunnen beheersen, zullen we gaan werken met een reserveringssysteem, zoals we dat al gewend zijn in de groepsfitness. Om te kunnen reserveren zul je een wachtwoord nodig hebben. Heb je dat nog niet? Maak hem dan alvast aan via wachtwoord vergeten.

Regel alvast je wachtwoord

Over het terras voor Universum gaat nog maar eens de hogedrukspuit. In ClubWest hebben alle wanden inmiddels drie verschillende kleuren gehad. ASC is al helemaal ingericht voor heropening, inclusief afzetlinten en looproutes. PCH Fitness wordt ontruimd en gaat nooit meer open (erg sneu, zie onder). Bokstrainers schieten uit verveling filmpjes in de ring (erg grappig, zie onder). En de baas op ons tennispark wenste dat hij nog 11 was en nu dus met z’n vriendjes mocht gaan ballen… Helaas.

Het duurt voort. In ieder geval tot 20 mei. Wij doen er tot die tijd alles aan om een eventuele heropening tot in de puntjes voor te bereiden. Welke sporten kunnen in de eerste fase weer worden aangeboden? Met hoeveel mensen tegelijk? En hoe gaan we dat organiseren? Een van de sporten waar wij mogelijkheden zien is fitness. Individueel. Op afstand. Zonder begeleiding. Dat vraagt organisatorisch veel van het USC. En dat vraagt nog meer van het geduld dat je nu al zo lang met ons hebt gehad. We kunnen t.z.t. immers niet allemaal tegelijk weer naar binnen…

Het is moeilijk. Zonder jullie. Hou vol. ❤️

PCH sluit definitief

PCH Fitness sluit definitief. Dat wisten we al. Maar door de huidige situatie wordt die sluiting met ruim 3 maanden vervroegd. 12 maart was dus de allerlaatste dag PCH Fitness ooit. Saskia neemt je in deze video nog één keer mee door deze bijzondere gym in de kelder van het PC Hoofthuis.

Coronaboksen met Stef

Stef was er na ruim 4 weken wel klaar mee en deed de liefste uitspraak ooit: ‘Normaal gesproken raak ik jullie, maar nu mis ik jullie’. En dus ging hij aan de slag met coronaboksen en kwam met deze briljante video. Voorlopig kun je dus thuis los met knots-hockeysticks!

Coronaboksen met Stef

Heb je een urgente vraag die niet kan wachten? Dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Mail ons op usc@uscsport.nl.