USC update 3: regeling flexabonnementen

USC
Emile hoge druk

Heb je een urgente vraag die niet kan wachten? Dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Mail ons op usc@uscsport.nl.

#stayathome live workouts

Heb je van nature moeite om jezelf in sportkleding te hijsen, een workout uit te zoeken en die dan ook echt te gaan doen voor je weer met chips op de bank belandt? Check dan onze live workouts! Heel simpel, gewoon via facebook, inchecken en meedoen. Voelt toch beter als je weet dat er tegelijkertijd 80 andere thuisblijvers hetzelfde staan te doen!

#stayathome live workouts

#stayathome video workouts

Deze NOC-NSF sport- en beweegadviezen zeggen het al: Blijf bewegen, juist in deze gekke tijden. Dat kan gelukkig makkelijk, want onze fantastische sportinstructeurs hebben in een mum van tijd een flinke bak aan video workouts voor je geproduceerd. Kies er iedere dag eentje uit, dan ben je na deze thuisisolatie zelfs fitter dan ervoor!

#stayathome video workouts

Regeling Flex incasso-abonnementen

In reactie op onze vorige nieuwsbrief gaf een bijzonder aantal van onze leden aan de maandelijkse incasso graag te willen doorbetalen. Als steun voor het USC. Deze reacties zijn hartverwarmend en worden oprecht zeer gewaardeerd. Toch hebben we ervoor gekozen de automatische incasso bij iedereen stop te zetten zolang de deuren van het USC gesloten zijn. Tenzij je het abonnement zelf stopzet/hebt gezet, zullen we het weer activeren zodra het USC weer opengaat.

We denken overigens wel na over een donatieplatform. Via dit platform kunnen leden het USC financieel steunen. Dat we die steun hard nodig zullen hebben, staat als een paal boven water. In de volgende nieuwsbrief hierover meer.

We vragen je in ieder geval om nog even geduld te hebben. Met corona. Met de wereld. Met het USC.

Hou vol. ❤️

Hoewel we ontzettend uitkijken naar een spoedige heropening van onze faciliteiten, bereiden wij ons er mentaal op voor dat we jullie ook na 28 april nog zullen moeten missen. Ondertussen zitten we niet stil en zijn we positief als altijd. We denken na over scenario’s waarbij we onze faciliteiten geleidelijk en met maatregelen kunnen heropenen. We bieden steeds meer Stay at home workouts aan. Er wordt bij alle vestigingen veel geklust. En het allerbelangrijkste: we denken na over jou. Laten we daar mee beginnen.

Ondertussen op het USC

Omdat we jullie niet meer over de vloer mogen hebben, zijn we maar aan het klussen en schoonmaken geslagen. Check wat er ondertussen allemaal gebeurt op de USC-vestigingen!

Ondertussen op het USC