USC update 3: regeling abonnementhouders

USC
Emile hoge druk

Heb je een urgente vraag die niet kan wachten? Dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Mail ons op usc@uscsport.nl.

#stayathome live workouts

Heb je van nature moeite om jezelf in sportkleding te hijsen, een workout uit te zoeken en die dan ook echt te gaan doen voor je weer met chips op de bank belandt? Check dan onze live workouts! Heel simpel, gewoon via facebook, inchecken en meedoen. Voelt toch beter als je weet dat er tegelijkertijd 80 andere thuisblijvers hetzelfde staan te doen!

#stayathome live workouts

#stayathome video workouts

Deze NOC-NSF sport- en beweegadviezen zeggen het al: Blijf bewegen, juist in deze gekke tijden. Dat kan gelukkig makkelijk, want onze fantastische sportinstructeurs hebben in een mum van tijd een flinke bak aan video workouts voor je geproduceerd. Kies er iedere dag eentje uit, dan ben je na deze thuisisolatie zelfs fitter dan ervoor!

#stayathome video workouts

Regeling abonnementhouders

Zoals we in de vorige nieuwsbrief beloofden, komt er een regeling voor alle USC-leden. In jouw geval betekent dat het volgende:

Zodra bekend is wanneer het USC kan heropenen, krijg je de mogelijkheid voorgelegd om je abonnement kosteloos te laten verlengen met een periode gelijk aan de periode dat je geen gebruik kon maken van de USC-faciliteiten.

We zullen deze regeling t.z.t. via een formulier in de nieuwsbrief aan je voorleggen. Het zal zeer eenvoudig zijn om je voor de regeling aan te melden. Maar. We hebben je hulp heel hard nodig. Als je het kunt missen, zullen we je dan ook expliciet vragen geen gebruik te maken van deze regeling en je verloren tijd aan ons te doneren. Daarmee stijgt de kans op een toekomst voor het USC, het USC-personeel en voor al onze sporters. We zijn niet zielig. Wel realistisch. Zonder jouw steun gaan we dit niet redden.

We vragen je in ieder geval om nog even geduld te hebben. Met corona. Met de wereld. Met het USC.

Hou vol. ❤️

Hoewel we ontzettend uitkijken naar een spoedige heropening van onze faciliteiten, bereiden wij ons er mentaal op voor dat we jullie ook na 28 april nog zullen moeten missen. Ondertussen zitten we niet stil en zijn we positief als altijd. We denken na over scenario’s waarbij we onze faciliteiten geleidelijk en met maatregelen kunnen heropenen. We bieden steeds meer Stay at home workouts aan. Er wordt bij alle vestigingen veel geklust. En het allerbelangrijkste: we denken na over jou. Laten we daar mee beginnen.

Ondertussen op het USC

Omdat we jullie niet meer over de vloer mogen hebben, zijn we maar aan het klussen en schoonmaken geslagen. Check wat er ondertussen allemaal gebeurt op de USC-vestigingen!

Ondertussen op het USC