USC update 10: passe-partout

USC
USC-logo corona

3. Wat betekent dit voor je abonnement?

Nu wordt het ingewikkeld, lees dit zo goed mogelijk door.

 • Als je in de periode van 5 november t/m 18 november geen één reservering plaatst, dan worden die twee weken in mindering gebracht op je incasso van december. Dit gaat automatisch: je hoeft er niets voor te doen.
 • Als je in de periode van 5 november t/m 18 november minimaal één reservering plaatst (bijvoorbeeld voor fitness, boulderen, maar ook voor een online groepsfitnessles), dan word je begin december wel geïncasseerd. Maar: omdat een groot deel van het passe-partoutprogramma stilligt, krijg je in dit geval een korting van 25% op je incasso van december.
 • Worden de huidige maatregelen na 18 november verlengd, dan zullen we je t.z.t. opnieuw informeren.

2. Wat kan er nog wel met jouw abonnement?

 • Individueel trainen in de fitnessruimtes van Amstelcampus, ASC, ClubWest en sportcentrum Universum.
  • We willen zo snel mogelijk de fitnesscapaciteit uitbreiden.
  • Bij ClubWest richten we een extra fitnessruimte in op de bovenverdieping. Reserveer gewoon via het fitnessrooster.
  • We plaatsen spinningfietsen in de studio’s; hier kun je op reservering individueel met je eigen muziekje spinnen. Reserveer via het groepsfitnessrooster.
 • We werken aan een uitgebreid online groepsfitnessrooster. Die lessen volg je met je fitnessabo. De eerste lessen staan inmiddels in dit online groepsfitnessrooster, maar het wordt z.s.m. aangevuld! Er geldt trouwens geen beperking van max. 2 actieve reserveringen in de komende 6 dagen op deze online lessen.
 • Individueel boulderen.

We beginnen met het goede nieuws. Namelijk dat USC, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de culturele instellingen, open mag blijven. Maar het viel dinsdag toch wel tegen te horen dat we de komende twee weken moeten stoppen met groepslessen.

Na het verwerken van de nieuwe RIVM-richtlijnen, is het zoals het altijd is: over tot de orde van de dag. En zo snel mogelijk aan jou en je medesporters duidelijk maken wat we van plan zijn met je abonnement. Lees deze brief a.j.b. goed door.

1. Wat kan er niet meer?

Alle groepslessen, behalve de online lessen, zijn van 5 november t/m 18 november uit het programma gehaald. Had je al een reservering staan voor een groepsles? Dan is die automatisch verwijderd.

4. Onze wens?

Onze wens is dat je ook de komende weken bij ons blijft sporten. Niet alleen blijf je daarmee zelf in beweging, tegelijkertijd steun je USC daar ontzettend mee! En, laten we eerlijk zijn: wat ga je anders doen…? (Too soon?).

Natuurlijk is onze tweede en grootste wens dat de coronasituatie dusdanig verbetert, dat zorg en zorgmedewerkers worden ontlast en wij over twee weken weer een ‘normaal’ programma kunnen aanbieden. Toch bereiden we ons ook voor op verlenging van deze maatregelen. Natuurlijk informeren we je in dat geval weer tijdig via deze nieuwsbrief en onze website. Heb je in de tussentijd een prangende vraag? Dan kun je die altijd stellen via usc@uscsport.nl.

Stay safe & stay with us ❤️