USC Open Air i.p.v. Teams

USC
Koning Robb USC

USC Open Air 27-

1 mei starten we met USC Open Air voor 27-minners. Met een Open Air Membership reserveer je voor de lessen die jij wilt, wanneer jij wilt. Je zit dus niet meer vast aan een team op gezette tijden. Check het USC Open Air Membership, je kunt ‘m al kopen en vast reserveren!

USC Open Air 27-

Sancties bij no show

Het gebeurt nogal eens dat er gereserveerd wordt, maar iemand niet komt opdagen. Dat is vervelend, vooral wanneer de capaciteit toch al beperkt is en iemand anders heel graag dat plekje had gewild. Aan die no show gaan we dus eindelijk iets doen. We hebben ‘m al eens aangekondigd, maar hier is ‘ie dan: de no show fee. Zo werkt het:

  • Annuleer tot maximaal een uur voor de start van je reservering (maar het liefst nog eerder).
  • Annuleer je niet (op tijd)? Dan riskeer je een no show fee.
  • Het kan natuurlijk gebeuren dat je een keer vergeet te annuleren. Daarom krijg je de eerste keer alleen een waarschuwing.
  • Na de tweede keer niet annuleren betaal je een no show fee van €3,-.
  • Betaal je niet? Dat mag ook, maar dan kun je 2 weken niet reserveren – en dus niet sporten.

En tot die tijd?

  • Ontdek je dat tennis en/of padel toch wel iets voor je is?
  • Kun je sessies boeken met je USC PT-abo, in ieder geval t/m 15 mei. Jullie boekten al ruim 1000 PT-sessies!
  • En hou je je zweet lekker thuis, met USC Online t/m 31 mei. USC Online heeft inmiddels z’n 10.000ste boeking binnen.

Natuurlijk hebben wij ons op Koningsdag met onze bloedeigen Koning Robb uitermate braaf gedragen. Minder besmettingen betekent immers, USC eerder open. En dus zaten wij hier 27 april, terwijl half Amsterdam stond te hossen in de Jordaan, een fijn USC Open Air-programma in elkaar te draaien. Vooralsnog alleen voor 27-minners, helaas. Maar we willen de 26-plussers in deze brief wel een beetje perspectief bieden (for what it’s worth). Ofwel: niet afsluiten, lees nog even door. En hou ook nog even vol.

Wat gebeurt er met je abonnement?

Dat blijft nog steeds bevroren (behalve als je tennist/padelt). Toch is het goed om je er voorzichtig op voor te bereiden dat we de abonnementen en cursussen ‘ergens’ in de komende periode gaan ontdooien. Dan gaan de incasso’s weer lopen, en de tellers weer tikken. Natuurlijk zullen we je daar tijdig over informeren!

Tennis- en padelcursussen

Op 3 mei 11.59 uur openen we de inschrijving voor alle tennis- en padelcursussen die starten in de week van 25 mei. Het zal er misschien niet zó rap aan toe gaan als bij de inschrijvingen voor Fieldlab-evenementen, maar wees er toch maar snel bij!

Tennis- en padelcursussen

De 26-plussers dan?

Zodra de Rijksoverheid ons groen (of zelfs oranje) licht geeft voor buitensporten in grotere groepen 26-plussers, kunnen jullie allemaal instromen bij USC Open Air. Op 11 en 26 mei is de overheid voornemens om versoepelingen door te voeren. Let’s see: je bent de eerste die van ons hoort. We duimen ons in ieder geval helemaal suf!

De 26-plussers dan?

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.