Het tennispark in coronatijd

USC

Chip & Charge CoFit Challenge

Sinds woensdag 1 april loopt de Chip & Charge CoFit Challenge. Komende weken blijf je helemaal in vorm onder de hashtag #FitmetFaneker! Check de video workouts van Erik.  

Chip & Charge CoFit Challenge

Ondertussen op het park

Het park was nog nooit zo schoon en opgeruimd! Het clubhuis glimt als een gek, er is superveel groenwerk gedaan, de banen zijn strak en Ben heeft zich zelfs opgeworpen om de putjes te scheppen (fotobewijs!).

Ondertussen op het park

Tamar, Xander & Davey say hi!

Tamar is van tennisjuf opeens kinderjuf geworden. Davey ging van een 51 naar een 3-urige werk- en studieweek. En Xander heeft de vakjes tussen z’n snaren al zo’n 3894 keer geteld. Check de videoboodschap die ze voor jullie maakten.

Tamar, Xander & Davey say hi!

Arjan’s challenge

Ook Arjan verveelt zich, dus heeft hij een mooie challenge bedacht/gejat! Check ‘m in deze video en doe mee. Voor de eeuwige roem, een leuk presentje, en omdat je toch niks beters te doen hebt.

Arjan’s challenge

Berichtje van Raymon

Zaterdag 16 maart zou ik op vakantie naar India gaan. Die trip ging dus niet door. Eerder die week zei Rutte dat iedereen met milde griepklachten thuis moest blijven. Ik had die dag wat klachten gekregen en ben meteen van de baan naar huis gegaan. Dat is alweer ruim een maand geleden. (meer…)

Berichtje van Raymon

Wat enorm jammer dat we jullie al zo lang moeten missen…

Uiteraard kunnen wij niet meer melden dan jullie in de algemene USC-nieuwsbrief hebben kunnen lezen. Houd die brief dus goed in de gaten voor de meest actuele informatie. Maar we willen jullie natuurlijk wel graag laten zien hoe het er nu op het tennispark aan toegaat. Er wordt druk geklust en schoongemaakt. En de trainers? Wat doen zij in tijden van corona? Check het in de (video)berichten die ze voor jullie maakten. Geen tennisles, wel verbonden.

Stay home, stay safe en hopelijk mogen we snel de baan weer op. Wij kunnen niet wachten om jullie weer op het tennispark te zien!