Regeling zwemmen SPONS

USC
USC Summer Membership

Aanvraagformulier

Wat je ook kiest: we zijn hoe dan ook heel erg dankbaar voor jouw deelname aan het USC-sportprogramma. We verzoeken je om je aanvraag uiterlijk 1 juli in te dienen. Dank je wel!

Naar het aanvraagformulier >

Optie 3: Fitness Summer Membership

Als je kiest voor deze optie, krijg je, naast je zwemabonnement, een gratis Fitness Summer Membership dat geldig is van 1 juli tot 1 september. Met dit abonnement heb je toegang tot de fitness op 4 USC-locaties, alle groepsfitnesslessen, en een paar extraatjes: beachvolleybal, slacklinen en verschillende vechtsporten (o.a. boksen).

Optie 2: 35% korting volgend seizoen

Als je kiest voor deze optie, krijg je via mail in augustus een kortingscode toegestuurd. Met deze code krijg je 35% korting op een zwemabonnement voor volgend seizoen. Kunnen we in september niet starten i.v.m. corona? Dan blijft jouw kortingscode gewoon geldig totdat we wel kunnen starten.

Optie 1: doneren

Deze optie vereist weinig uitleg: je doneert de weken waarin je geen gebruik kon maken van je abonnement aan USC. Hoewel we jouw steun in deze tijd waanzinnig goed kunnen gebruiken, willen we je ook vragen alleen voor deze optie te kiezen als je het écht kunt missen.

Je opties

Via het aanvraagformulier onderaan deze nieuwsbrief, krijg je de volgende opties voorgelegd:

  1. Ik doneer de weken dat ik geen gebruik kon maken van mijn abonnement aan USC.
  2. Ik ontvang t.z.t. een 35% kortingscode voor een zwemabonnement (geldig in september 2020).
  3. Ik wil, naast mijn zwemabonnement, een 2 maanden Fitness Summer Membership (1 juli tot 1 september).

Hieronder leggen we uit wat de drie opties concreet inhouden.

Zwemtrainingen hervat

Onlangs zijn je zwemtrainingen weer gestart. Maar je hebt een flink aantal weken niet kunnen zwemmen. USC doet er alles aan om de enorme impact van deze crisis zo goed mogelijk op te vangen. Zo willen we alle leden, met al hun verschillende abonnementen en cursussen, een passende regeling voorleggen. Een regeling die in eerste instantie kijkt naar de belangen van onze USC-leden, maar tegelijkertijd de kans op een rooskleurige USC-toekomst zo groot mogelijk maakt. Daarom willen we je onderstaande regeling voorleggen.

Vragen?

Heb je nog vragen? Dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Mail ons op usc@uscsport.nl.