Regeling basketbal

USC
USC Summer Membership

Aanvraagformulier

Wat je ook kiest: we zijn hoe dan ook heel erg dankbaar voor jouw deelname aan het USC-sportprogramma. We verzoeken je om je aanvraag uiterlijk 1 juni in te dienen. Dank je wel!

Naar het aanvraagformulier >

Optie 2: 40% korting volgend seizoen

Als je kiest voor deze optie, krijg je via mail in augustus een kortingscode toegestuurd. Met deze code krijg je 40% korting op een basketbalabonnement voor volgend seizoen. Kunnen we in september niet starten i.v.m. corona? Dan blijft jouw kortingscode gewoon geldig totdat we wel kunnen starten.

Je opties

Via het aanvraagformulier onderaan deze nieuwsbrief, krijg je de volgende opties voorgelegd:

  1. Ik doneer het resterende deel van mijn abonnement aan USC.
  2. Ik ontvang t.z.t. een 40% kortingscode voor een basketbalabonnement (geldig in september 2020).
  3. Ik wil mijn basketbalabonnement omzetten naar een 3 maanden Open Air Membership (1 juni tot 1 september).

Hieronder leggen we uit wat de drie opties concreet inhouden. Onderaan de nieuwsbrief vind je een link naar het aanvraagformulier

Basketbalseizoen geannuleerd

We hebben de knoop doorgehakt: er worden dit seizoen geen basketbaltrainingen meer gegeven bij USC. USC doet er alles aan om de enorme impact van deze crisis zo goed mogelijk op te vangen. Zo willen we alle leden, met al hun verschillende abonnementen en cursussen, een passende regeling voorleggen. Een regeling die in eerste instantie kijkt naar de belangen van onze USC-leden, maar tegelijkertijd de kans op een rooskleurige USC-toekomst zo groot mogelijk maakt. Daarom willen we je onderstaande regeling voorleggen.

Optie 3: omzetten naar Open Air

Als je kiest voor deze optie, dan zetten we het resterende deel van je abonnement gratis om in een Open Air Membership dat geldig is van 1 juni tot 1 september. Sinds 18 mei biedt USC een omvangrijk Open Air-programma aan. Met je Open Air Membership reserveer je voor alle onderdelen van het Open Air-programma! Had je al een Open Air Membership aangeschaft? Mail ons dan even: usc@uscsport.nl.

Optie 1: doneren

Deze optie vereist weinig uitleg: je doneert de periode waarin je geen gebruik kon maken van je abonnement aan USC. De einddatum van je abonnement blijft ongewijzigd. Hoewel we jouw steun waanzinnig goed kunnen gebruiken, willen we je ook vragen alleen voor deze optie te kiezen als je het ├ęcht kunt missen.

Vragen?

Heb je nog vragen? Dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Mail ons op usc@uscsport.nl.