Regeling afgelaste cursussen periode 3

USC
USC Summer Membership

Aanvraagformulier

Wat je ook kiest: we zijn hoe dan ook heel erg dankbaar voor jouw deelname aan het USC-sportprogramma. We verzoeken je om je aanvraag uiterlijk 1 juni in te dienen. Dank je wel!

Naar het aanvraagformulier >

Optie 3: omzetten naar Open Air

Als je kiest voor deze optie, dan zetten we de resterende cursuslessen gratis om in een Open Air Membership dat geldig is van 1 juni tot 1 september. Sinds 18 mei biedt USC een omvangrijk Open Air-programma aan. Met je Open Air Membership reserveer je voor alle onderdelen van het Open Air-programma! Had je al een Open Air Membership aangeschaft? Mail ons dan even: usc@uscsport.nl.

Optie 2: 50% korting op cursus

Als je kiest voor deze optie, krijg je via mail in augustus een kortingscode toegestuurd. Met deze code krijg je 50% korting op een 9-weekse cursus naar keuze in september. Kunnen we in september niet starten i.v.m. corona? Dan blijft jouw kortingscode gewoon geldig totdat we wel kunnen starten.

Optie 1: doneren

Deze optie vereist weinig uitleg: je doneert de resterende cursuslessen aan USC. Hoewel we jouw steun in deze tijd waanzinnig goed kunnen gebruiken, willen we je ook vragen alleen voor deze optie te kiezen als je het ├ęcht kunt missen.

Je opties

Via het aanvraagformulier onderaan deze nieuwsbrief, krijg je de volgende opties voorgelegd:

  1. Ik doneer de resterende lessen van mijn cursus aan USC.
  2. Ik ontvang t.z.t. een 50% kortingscode voor een 9-weekse cursus naar keuze die start in september 2020.
  3. Ik wil mijn cursus omzetten naar een 3 maanden Open Air Membership (1 juni tot 1 september).

Hieronder leggen we uit wat de drie opties concreet inhouden. Onderaan de nieuwsbrief vind je een link naar het aanvraagformulier.

Cursussen periode 3: geannuleerd

We hebben de knoop doorgehakt: de cursus die je volgde in cursusperiode 3 is definitief geannuleerd. USC doet er alles aan om de enorme impact van deze crisis zo goed mogelijk op te vangen. Zo willen we alle leden, met al hun verschillende abonnementen en cursussen, een passende regeling voorleggen. Een regeling die in eerste instantie kijkt naar de belangen van onze USC-leden, maar tegelijkertijd de kans op een rooskleurige USC-toekomst zo groot mogelijk maakt. Daarom willen we je onderstaande regeling voorleggen.

Vragen?

Heb je nog vragen? Dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Mail ons op usc@uscsport.nl.