Personal training bij USC

USC
USC PT Abo

Heb je vragen? Reply op deze mail!

Lichtpuntjes

Mocht je het gemist hebben (winterslaapje?): we blijven nog even dicht. In ieder geval t/m 9 februari. Terwijl de wereld om je heen steeds ietsje donkerder wordt, blijven wij lichtpuntjes creĆ«ren. In de eerste plaats met het USC Online-programma dat de komende weken onverminderd door zal gaan in jouw (slaap-/huis-/bad?-)kamer. In de tweede met het gloednieuwe 3x PT-abonnement. Met dit abonnement kun je toch nog even – en voor een uitermate gezond doel – je kamer uit en de buitenlucht in. Lees er meer over in deze nieuwsbrief. Lees ook een korte update over alle stilgelegde abonnementen en cursussen.

Hoe staat het met m’n abonnement/cursus?

  • Heb je een abonnement bij USC? Dat blijft gepauzeerd. Dit geldt voor bijna alle abonnementen, denk aan fitness, zaalvoetbal, klimmen.
  • Bovenstaande geldt niet voor tennis- en padelabonnementen, want jij kunt gewoon lekker door ballen.
  • Zodra we zicht hebben op heropening, nemen we contact met je op om de verschillende opties voor te leggen.
  • Cursussen worden, wanneer we weer open mogen, hervat. Je krijgt t.z.t. een mail met specifieke info over jouw cursus.

We willen je vragen om nog even geduld te hebben. Er komt voor iedereen een oplossing, je wordt niet vergeten. Geef ons nog even de tijd.

Hoe staat het met m’n abonnement/cursus?

Personal training bij USC

Met een USC PT-abo reserveer je 3x een 50-minuten outdoor personal training met je favoriete trainer, bij 4 USC-vestigingen. En je mag ook nog – gratis! – een workout buddy meenemen (die overigens wel op 1.5 meter afstand van je traint!). Check dit USC PT-abonnement!

Personal training bij USC