Onze wens voor 2021

USC
USC liefde

Vooruitzicht komende periode

We houden er natuurlijk rekening mee dat de lockdown ook na 19 januari zal worden verlengd. En dat USC dus langer dicht zal moeten blijven. Hoe dan ook zullen we op 13 januari, de dag na de eerstvolgende persconferentie, weer van ons laten horen via de corona updates op onze website!

Vooruitzicht komende periode

Berichten van lieve leden

Alle lieve berichten, donaties en steunbetuigingen die we in 2020 van jullie ontvingen, hebben ons er écht doorheen getrokken. Geniet even mee, met dit portie liefde voor USC. ❤️

Berichten van lieve leden

Onderzoek: impact van yoga bij burnout

Een masteropleiding in Yoga? Ja. Echt. USC yogadocent Karthikeyan volgt ‘m aan de SVYASA University in India en voor zijn onderzoek is hij op zoek naar deelnemers met burnout-klachten. Krijg je 8 weken lang heel veel yoga voor terug! Wil je graag meedoen? Check hoe.

Onderzoek: impact van yoga bij burnout

Onze wens voor 2021

Normaal gesproken vragen we ons rond de jaarwisseling altijd af: wat valt er voor USC nog te wensen? We hebben duizenden lieve leden. We hebben een prachtige organisatie en een extreem gemotiveerd team (kijk maar eens naar de videoboodschap onder). En we begeven ons dagelijks in de mooiste tak van sport: sport zelf. Dit jaar is dat anders. Nu is onze wens zo evident, dat hij eigenlijk niet eens hoeft te worden uitgesproken. Maar we gaan het toch doen. En wel hardop. Check DEZE VIDEOBOODSCHAP van al je favoriete USC’ers!

Onze wens voor 2021

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.