USC-aanbod breidt uit

USC
USC Universum fitness winter

Nieuw outdoor programma

Als de lockdown wordt verlengd (dat horen we de 23e), dan start USC een nieuw outdoorprogramma. De uitwerking laat op zich wachten, maar de kaders zijn duidelijk: buiten, coronaproof, meerdere groepjes van 2, en we denken aan HIIT-achtige workouts. Heb je ideeën? Reply op deze mail. En wil je gewoon meedoen? Houd dan vanaf 24 februari onze website in de gaten!

Nieuw outdoor programma

Fysio: blijf niet zitten met je pijn

Of je nou je enkel hebt verstuikt tijdens een wandelmeditatie, of last hebt van je lijf door het stilzitten: USC Fysiotherapie helpt je met behandeling en revalidatietraining. Fysiotherapie is open en je kunt terecht in Universum, ASC en Amstelcampus. Een fysiodate is zo geregeld!

Fysio: blijf niet zitten met je pijn

Het is eigenlijk heel simpel: gewoon stilzitten en wachten tot de lockdown voorbij is. USC’ers zijn echter hele slechte stilzitters. Bovendien geloven we allemaal: blijf in beweging, en (vet)rol straks fitter die crisis uit. Lees in deze nieuwsbrief wat we allemaal doen om jou van de bank te krijgen. Bijvoorbeeld met een gloednieuw coronaproof programma: buitentraining, meerdere groepjes van 2, HIIT? Meedenken wordt gewaardeerd, meedoen (aerosolen-)stilletjes toegejuicht!

PT-abo breidt uit

Ons PT-abo wordt met de week beter! Eerder plusten we ons aanbod al op met PT-sessies kickboksen, spinning en body power. En vanaf deze week kun je bij Universum ook in het weekend terecht voor PT. Check het 3x PT-abonnement.

PT-abo breidt uit

Coronaap!

Samen met zijn vrienden dook hij de afgelopen weken bijna overal op: coronaap! Met een groot verlangen om weer te trainen, ontvluchtten ze de lege gyms en namen ze onze Instagram Stories even over. #boredommeetscreativity 😉 Bekijk onze 6 (één voor iedere USC-vestiging) best hilarische coronapen!

Coronaap!

3 tips tot een handstand

Op weg naar een handstand met deze 3 toffe tips van Art. Benieuwd of de hele coronasituatie er een beetje beter uitziet op zijn kop? Check dan deze video en find out!

3 tips tot een handstand

Lekker zen wandelen

Wandelen is het nieuwe uitgaan. Je dagelijkse rondje is ondertussen het lichtpuntje van de dag. En om het nog een stukje extra zen te maken, luister je deze wandelmeditatie van onze Lies – locatiemanager USC Body & Mind. Enjoy!

Lekker zen wandelen

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.