The Masked Gymmer

USC
USC mondkapje

Glijden tussen Hemel en Aarde

De Elfstedentocht gaat hoe dan ook niet door, ook al ‘giet it oan’ qua ijs. Dan maar van schaats-tv genieten. Met de docu ‘Glijden tussen Hemel en Aarde’ bijvoorbeeld! Met prachtige beelden én USC-schaatsboegbeeld Kees de Vrij. Bij de online voorpremière op 15 december zijn? Mail (o.v.v. USC) voor een van de 50 gratis USC-plekjes!

Glijden tussen Hemel en Aarde

USC meets ‘The Last Dance’

Heb je Michael Jordans documentaire ‘The Last Dance’ op Netflix dit jaar gezien? Dan weet je dat MJ zichzelf ongelofelijk kon motiveren op het veld. Alles werkte in potentie voor hem als een rode lap op een Chicago Bull. Maar wat je misschien niet is opgevallen, zijn de overeenkomsten tussen ‘The Last Dance’ en USC. Lees het in deze toffe blog van onze nieuwe collega Indy!
USC meets ‘The Last Dance’

Body & Mind cursussen

Heel veel opties voor een happy body en happy mind!

  1. Kies een yogacursus die bij je past: veel flow, of juist heel zen. Whatever you like!
  2. Of volg een online yogacursus thuis vanaf je mat. 9 weken lang met hetzelfde groepje, toch nog een beetje sociaal.
  3. Maak ruimte in je hoofd met de cursus Mindfulness of leer in 4 weken mediteren. In person en met veel persoonlijke aandacht.
Body & Mind cursussen

eHealth tegen coronastress

Corona, thuisisolatie en online les: niemand wordt er blij van. Maak je je zorgen over je gezondheid, je studieprestaties of ben je somber of angstig? De eHealth modules Omgaan met Coronastress en Thuiswerken van Bureau Studentenartsen geven je concrete tools om met de situatie om te gaan. Gratis voor studenten! (meer…)

eHealth tegen coronastress

Maarten in Men’s Health

Niet veel mannen die zo fit zijn dat ze Men’s Health halen, maar USC-lid Maarten is het gelukt! Vorig jaar interviewden wij Maarten nog over zijn enorme linkerbiceps en de toegankelijkheid van ons sportcentrum. Nu vertelt hij aan Men’s Health uitgebreid over zijn fitnesservaringen én zijn liefde voor Universum. Check het hele interview.

Maarten in Men’s Health

The Masked Gymmer

Minder chill, maar vanaf 1 december wel verplicht: het mondkapje. Kunnen we er maar beter iets leuks van maken… Vanaf volgende week op de USC insta’s: The Masked Gymmer! Weet jij welke USC-trainer achter het masker zit? Let us know en maak kans op een USC-stilo mondkapje.

The Masked Gymmer

Cursussen starten weer!

We moesten even wachten, maar nu kan het eindelijk – een nieuwe cursusperiode! Deze cursussen starten in de week van 30 november, volgende week dus al. Check it out.

Cursussen starten weer!

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.