Personeel wisselt, iedereen blijft

USC
Rodrigo en Joeri USC ClubWesrt

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.

Carlijn’s vlog: check dit USC

Carlijn vlogte deze giller van een video voor het YouTube-kanaal van de HvA. Wat kun je hier toch coole dingen doen. Check hoe Carlijn ontdekt waarom het USC dé sportschool is voor UvA- en HvA-studenten in Amsterdam!

Carlijn’s vlog: check dit USC

Body & Mind is 5 jaar!

Vier het 5-jarig bestaan van deze super relaxte USC-locatie met ons mee. Met de mindfulness special van Lies op 14 november bijvoorbeeld. Ontdek dat mindfulness helemaal niet zulk zweverig gedoe is. Én dat je er vet zen van wordt, net als Lies!

Body & Mind is 5 jaar!

Zonnepanelen: we gaan ze aansluiten

Op 9 november zijn we toch al een halve dag dicht. Uitstekend moment dus om de zonnepanelen aan te sluiten. Alle stroom wordt uitgeschakeld, we knutselen de zonnepanelen aan de stroomvoorziening, de stroom gaat er weer op en we hopen dat de boel niet in elkaar dondert… Just kidding. We gaan binnenkort ook met je delen wat ze nou eigenlijk opleveren, die 1100 zonnepanelen.

Zonnepanelen: we gaan ze aansluiten

9 november – vanaf 13:00 gesloten

9 november trekt het hele USC-team zich terug in de vergaderzaal (tropisch zwembad) voor de jaarlijkse personeelsvergadering (borrel en diner). Daarom zijn al onze vestigingen op die dag vanaf 13:00 uur gesloten!

9 november – vanaf 13:00 gesloten