Zomertransfers en sleutelen aan het competitieformat!

USC
Zaalvoetbal USC Amsterdam

Nog meer spannende wedstrijden op je eigen niveau! Dat is waar de aanpassing in het competitieformat (na een zomer lang rekenen) voor gaat zorgen. Het blijven 2 competities die in september en januari beginnen. Maar in allebei de helften komt dit seizoen een extra split. Na 7 wedstrijden spelen de beste 4 nog een keer tegen elkaar, en doen de onderste 4 teams dat ook. Zo voelt iedere wedstrijd – zoals alle voetballers in hun interviews saai beweren– als een finale! ;-) Schrijf je team in voor de nieuwe competitie en check al de verassende transfers van deze zomer…

Grote zomeraanwinst gepresenteerd

Hij begon zijn carrière als aanstormend talent bij USC en kiest nu – i.p.v. zijn zakken vullen in Saoedi-Arabië – om terug te keren op het oude nest. Routinier Marcel gaat zijn ervaring delen met de drie jonge competitieleiders. Als een soort Robben bij FC Groningen. Maar dan met haar. 😉

Nieuwe competitieleider Eva! ⚽

Het bord van de 4e official gaat omhoog. Een wissel aan de kant van Team USC. Dink verlaat het veld en hier is het debuut van de nieuwe, jonge competitieleider… Eva Vermaas! SM&O-student aan de HvA en specialist in sierlijke slalomacties. Doe mee met de zaalvoetbalcompetitie.

Nieuwe competitieleider Eva! ⚽

USC Supercup

We trappen dit seizoen af in stijl! Een kleurrijke clash voor de USC Supercup tussen competitiewinnaar Oranje en cupfighters De gele hesjes. Een wedstrijdje spierballen rollen van de bovenste plank om te kijken welke joekel van een trofee het zwaarste weegt.

USC Supercup

Vrouwencompetitie

Met de komst van Eva als nieuwe competitieleider zetten we dit seizoen alle ballen op een spannende vrouwenpoule in de competitie. Laat je voetballende vriendinnen uit je scoutingsnetwerk weten over de zaalvoetbalcompetitie bij USC, en draag de nieuwe Lieke Martens aan!

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.