Klaar voor de start... Seizoen 23-24!

USC
USC sport Amsterdam 2023-2024

Fitnessupdates & -plannen

Afgelopen maanden is er bij elk van onze fitnessvestigingen wel iets geüpdatet. Een apparatuurwissel tussen ASC en Amstelcampus, bench presses waar je vroeger bananenshakes slurpte bij ClubWest, en een volledige make-over voor ASC! Check alle zomerklussen én wat je in het nieuwe seizoen nog kan verwachten.

Fitnessupdates & -plannen

Toon nu je kortingsbewijs!

USC-abonnement in categorie I of II en nog geen kortingsbewijs voor seizoen 2023-2024 laten zien? Ga dat dan nog heel snel – uiterlijk aanstaande zondag 1 oktober – fiksen, zodat je met korting kunt blijven sporten! Toon je kortingsbewijs aan een USC-balie, of mail naar universumbalie@uscsport.nl. Student of medewerker aan de HvA of UvA? Log dan opnieuw in op My USC met SURF.

Toon nu je kortingsbewijs!

Groepslesimpressie!

Yoga iets te 🥱 en pump weer net te 🥵? Probeer dan de groepsles Strong flow! Een fijne mix van pilates-, yoga- en fitnessoefeningen op up-beatmuziek. Bij Universum, Amstelcampus en ClubWest. Check hier hoe wij het er vanaf brachten in de les.

Groepslesimpressie!

Reguliere openingstijden

Bye bye zomeropeningstijden! Onze trainers zijn terug van vakantie, dus zijn de deuren sinds vandaag weer open volgens reguliere tijden. En ook het bomvolle sportprogramma dat je van ons gewend bent is weer terug. Happy training 💪

Reguliere openingstijden

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.