Uitbreiding van het boksschool-programma!

USC
USC School of Boxing Amsterdam

Nieuw bij de boksschool: zaktrainingen!

Werken aan je conditie, techniek, én een uur lang losgaan in één! Dat is de chille combi van de nieuwe zaktrainingen van Stef. Iedere dinsdag- en donderdagavond om 20:15 uur bij USC School of Boxing.

Nieuw bij de boksschool: zaktrainingen!

Spiksplinternieuwe vloer

Zand…uh rubber erover. Met een nieuw setje tegels en een retestrak gespannen vloer is het krachthonk weer helemaal klaar voor gebruik, na een flinke lekkage. Kom dus lekker spiermassa kweken en deel zwaardere klappen uit dan ooit tevoren!

Spiksplinternieuwe vloer

Vrij trainen in de boksschool

Een rondje sparren met je buddy, alvast een beetje opwarmen, of helemaal losgaan op de bokszak! Tijdens de nieuwe vrije trainingsuren (kick)boks je al voor de les van Stef bij USC School of Boxing. Elke maandag t/m vrijdag van 15:00 tot 16:30 uur.

Vrij trainen in de boksschool

Beheer de insta van de boksschool!

Een gratis boxingabonnement bij USC! In ruil voor het beheren van het instagramaccount @usc_schoolofboxing krijg je dat van ons cadeau. Ben je actief op social media, handig met je camera en regelmatig bij USC School of Boxing? Mail dan je motivatie naar i.vandepoll@uscsport.nl.

Beheer de insta van de boksschool!

Book a USC trainer, nu ook bij SoB

In onze gyms kon je al privétrainingen boeken, en dat kan nu ook bij USC School of Boxing! Specifieke vragen over je (kick)bokstechniek? Of wil je gewoon zonder toeschouwers even alles eruit meppen? Boek een USC (kick)bokstrainer voor 1-op-1 pads training.

Book a USC trainer, nu ook bij SoB

In de les bij badmeester Stef

Ze komen een stuk minder hard aan, maar je krijgt er een hoop te verduren in de eerste les! Ontwijk Stef’s zwembadnoodles en maak op een toegankelijke manier kennis met de bokssport. Check in deze video hoe wij het er vanaf brachten in onze ontgroening in de boksschool.

In de les bij badmeester Stef

Parkeerplekken voor je fiets

Kom jij als een echte Mathieu van der Poel veldrijdend door de Bajeskwartier-bouwput aan bij de boksschool? Pleur je blitse fiets of barrel niet voor de gevel, maar parkeer ‘m in de fietsenstalling van het Spinozacollege – de buren van USC School of Boxing.

Parkeerplekken voor je fiets

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.