Dam tot Damloop 2022 | Nieuwe functies in de app!

USC
UvA-HvA Damloop 2024

Boek en koop met de USC-app

Na maanden beloven is het ein-de-lijk zover: je kunt reserveren en aankopen doen via de USC-app! Effe updaten, en je regelt al je USC-zaken op één plek. Check alles wat je over de app wilt weten. En denk je nu: app…? Download ‘m voor Android of iOS.

Dam tot Damloop 2022

Hopelijk presteer jij (net als voor tentamens?) het best met een last-minute voorbereiding. Want de Damloop is al over een paar dagen! Team HvA en Team UvA hebben nog plek voor de 16 km en een beetje. Je startplek, teamshirt en drankjes na afloop zijn geregeld. Het enige wat jij aanstaande zondag moet doen? Hollen!

Dam tot Damloop 2022

Update boksschool

Je moet er een beetje doorheen kunnen kijken, om het maar even in positivo makelaarstaal te vatten, maar dit is ‘m dan: de USC-boksschool! Werk aan de winkel dus… De materialen zijn besteld, midden juli krijgen we de sleutel en gaan we keihard aan de bak om jullie in september in de ring te kunnen ontvangen.

Robb krijgt eigen serie!

Het moment is aangebroken: trainert Robb past niet meer door de USC-deuren… Dus, genoeg gesmeten met gewichten en gelift met (levende) objecten, tijd voor iets nieuws! Volg Robb’s avonturen in de miniserie ‘Robb tries something else‘.

Robb krijgt eigen serie!

SSA zoekt nieuw bestuur

Stichting Studentensport Amsterdam zoekt een nieuw bestuur. Zet je in voor alle sportende studenten in Amsterdam! Met toffe evenementen, heel veel sporten bij meer dan 30 studentensportverenigingen, en een gezellig kantoor + gratis trainen bij USC. Solliciteren kan tot 14 juli!

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.