Klimmen: het nieuwe fitness

USC
Header: Fitness en klimmen USC

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.

How to booty build? Video!

In de vorige nieuwsbrief besteedden we uitgebreid aandacht aan de nieuwe booty builders die sindskort bij 4 USC-vestigingen staan. Maar: hoe werkt zo’n ding? Check deze instructievideo van Jelmer (not really suitable for work).

How to booty build? Video!

Bokstrainer Stef wordt eredocent

Sparren met Stef is geen lol aan. Hij is hoe dan ook beter dan jij. En als je even niet oplet krijg je een – natuurlijk goedbedoelde – tik tegen je neus. Helemaal niet grappig, zou je zeggen. Toch wel. Stef is namelijk een van de meest geliefde USC-trainers ooit. Na 19 jaar trouw tikken uitdelen aan studenten, heeft Stef dit eredocentschap dan ook dubbel en dwars verdiend. Van harte, Stef!

Bokstrainer Stef wordt eredocent

USC Challenge #1: Hoe gaat Carlijn?

We zitten ondertussen in week 3 van de allereerste USC Challenge; de gevreesde muscle-up… Hoe is het met Carlijn? Ze heeft de blaren op d’r handen staan, maar gaat steady door! Check haar progressie via de stories op @usc_universum.

USC Challenge #1: Hoe gaat Carlijn?

Klimmen: het nieuwe fitness

Met het nieuwe klimmen + fitness-abonnement heb je toegang tot 3 sporten: klimmen, boulderen & fitness. Voor je het abo ‘mag’ kopen, heb je wel je klimvaardigheidsbewijs nodig. Niet op zak? Go get it: doe een beginnerscursus klimmen.¬†Weet je echt zeker dat je met al jouw ervaring niet van de wand afdondert? Dan kun je ook een zekercheck aanvragen!

Klimmen: het nieuwe fitness