Zomer- / septembercursussen

USC
Yoga online cursus USC

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.

Aerosolenmeting in Universum

UvA-onderzoeker Daniel Bonn deed een nulmeting naar aerosolen in de fitness van sportcentrum Universum. √Čn een meting nadat er urenlang mensen hadden gesport. Wij trekken geen conclusies, maar check de fijne resultaten in dit Nieuwsuuritem (opnames in Universum vanaf 5.07!).

Aerosolenmeting in Universum

No show en sancties

Niet iedereen die reserveert komt daadwerkelijk opdagen. Dat is voor ons en voor jullie erg vervelend. Kan je een keer niet? I.v.m. een onvoorziene borrel op vrijdagavond? Annuleer alsnog je reservering en maak plek voor een ander (thanks ?). We zijn bezig met een systeem waarbij er bescheiden sancties komen te staan op het niet tijdig annuleren van een reservering. To be continued!

No show en sancties

Stand van zaken: Amstelcampus

Door een heftige lekkage in de fitness van Amstelcampus, is de fitness tijdelijk in de gymzaal en groepsfitness in de sporthal. Helaas zullen we die gymzaal 21 augustus moeten verlaten en de fitnessvloer is dan nog niet klaar voor sport. Dit is de planning:

  • T/m 20 augustus fitness in de gymzaal.
  • Van 21 augustus t/m ??: geen fitness op Amstelcampus. We denken in de loop van september de fitness te heropenen.
  • In de week van 17 t/m 21 augustus is er geen groepsfitness.
  • In de periode voor 17 augustus en na 21 augustus is er een dynamisch rooster: houd het groepsfitnessrooster in de gaten.

We balen natuurlijk ontzettend, maar we gaan ervan uit dat alles in de loop van september weer is opgelost!

Stand van zaken: Amstelcampus

Parkeren rond Universum

Wil je met de auto naar Universum? Rij dan een rondje Science Park-ring en parkeer vanaf 1 augustus op P7! Parkeerplaats P3 wordt ontmanteld voor de bouw van een Matrix-gebouw.

Parkeren rond Universum