Zomermodus aan!

USC
USC Universum Amsterdam

Zomeropeningstijden

Niet alleen de Tour de France is deze week gestart, ook de zomeropeningstijden bij USC zijn begonnen! Check die dus even voor je op de fiets stapt, zodat je niet voor een dichte deur staat. Ook het lesrooster is iets minder gevuld dan normaal.

Zomeropeningstijden

Wisseltruc Amstelcampus – ASC

Maandag 31 juli doen we een flinke wisseltruc tussen Amstelcampus en ASC. Een groot deel van de apparatuur (de witte lijn) van Amstelcampus wordt dan verhuisd naar ASC, en vice versa. ASC is 31 juli de hele dag gesloten, bij Amstelcampus kun je de nieuwe set-up proberen van 17.00-22.00 uur.

Wisseltruc Amstelcampus – ASC

Volleyballen op het strand van Universum

Het nieuwe UvA-gebouw op het Science Park is niet te missen. En naast een prima uitzicht op Universum en een hoop nieuwe studieplekken heeft het nog een voordeel. Op onze beachvolleybalvelden sta je een groot deel van de dag ineens niet meer in de bloedhitte tegen de zon in te kijken. Zeker zijn van een beachvolleyplekje? Huur een veld!

Volleyballen op het strand van Universum

Waterdiefstal in de shred-les!

Een high intensity groepsles – kracht én cardio – waarin je een fles water beter niet kunt vergeten. Vraag dat maar aan Floor! Zij jatte er noodgedwongen één van iemand anders… Bekijk de camerabeelden van de waterdiefstal en get ready voor een shred-les bij Amstelcampus.

Waterdiefstal in de shred-les!

Dans mee met AmsterDance

Studentendansvereniging AmsterDance danst volop door deze zomer! Leer in één dag een nieuwe dansstijl met de Summer Intensives, of doe mee aan vijf verschillende lessen tijdens de Workshopdag op 9 augustus. Meedoen kan met of zonder danservaring en je hoeft geen lid te zijn van de vereniging.

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.