ClubWest Makeover Part II 🎬

USC
USC sport Amsterdam 2023-2024

Niet alleen in Hollywood krijgt een succesvol eerste deel een sequel, ook bij USC! Na een nieuwe vloer, heel shiny fitnessapparatuur en een stortvloed aan zwarte verf, is het in ClubWest: The Makeover Part II tijd voor nog meer extra’s. In de fitness vind je bijvoorbeeld nieuwe squatrekken die je ook kunt gebruiken om pull-ups aan te doen. In studio 2 is het vanaf nu wat warmer, zodat je tijdens je yoga- en pilatesles helemaal chill op je matje ligt. En net als in een goede movie sequel zijn er ook wat onbekende personages… Ontmoet alle nieuwe ClubWestmedewerkers alvast op Instagram!

The Makeover Part III?

Het grootste deel van de makeover is achter de rug, maar we blijven nog even doorklussen bij ClubWest. Eind maart is het bijvoorbeeld tijd voor nieuwe benches, een leg-/dipstation en een Smith-machine. Ook komt er dan een scheidingswand tussen de fitness en horeca – gemaakt van oude schoolklimrekken!

The Makeover Part III?

Doe mee met cursusperiode 3!

Sla je studiestress van je af, kom paaldansen, of versla samen met Irina de zwaartekracht in de gym! In de week van 12 februari beginnen de cursussen (kick)boksen, paaldansen en calisthenics weer bij ClubWest. Schrijf je nu in en leer in 9 lessen een nieuwe sport.

Doe mee met cursusperiode 3!

Meet Lotti!

Groepslesdocent, latte-kunstenaar en afgestudeerd in fashion design! ClubWestmedewerker Lotti is van alle markten thuis. Met haar energieke groepslessen is zweten gegarandeerd. En voor zichzelf heeft ze dit jaar een nieuw doel voor ogen: een hele marathon rennen.

Meet Lotti!

Groepslesdocenten gezocht

Vind je het leuk om voor de groep te staan en ben je een echte groepslesfanaat? Ga bij USC aan de slag! Ook als je nog niet alle skills en een officieel papiertje hebt, horen we graag van je. Dan krijg je van ons een interne opleiding tot groepslesinstructeur. Voor meer info en om je aan te melden (voor 1 maart): mail Tracy – groupclasses@uscsport.nl.

Groepslesdocenten gezocht

Armpje drukken

Bij dit potje armworstelen geen intimiderende staredown. Leg de kettlebell op tafel, geef hem een hand en kijk hoever je komt! Een tip van ons: check eerst hoe de anderen het deden in de nieuwe fitness-challenge van Kelsey…

Armpje drukken

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.