Claim een laatste cursusplek!

USC

Schrijf je nog snel in voor een cursus!

Is de cursusinschrijving finaal aan je voorbijgevlogen omdat je met je neus in de boeken zat? No worries! Last-minute inschrijven kan ook prima. Check de vrije plekken in het cursusoverzicht en leer vanaf volgende week klassiek dansen, schermen, calisthenics bij ClubWest en meer.

Schrijf je nog snel in voor een cursus!

Groepslesdocenten gezocht

Vind je het leuk om voor de groep te staan en ben je een echte groepslesfanaat? Ga bij USC aan de slag! Ook als je nog niet alle skills en een officieel papiertje hebt, horen we graag van je. Dan krijg je van ons een interne opleiding tot groepslesinstructeur. Voor meer info en om je aan te melden (voor 1 maart): mail Tracy – groupclasses@uscsport.nl.

Groepslesdocenten gezocht

Dansspecials voor duo’s

Ben jij gek op dansen? Kom die liefde delen bij USC in één van de dansspecials voor duo’s! Neem een vriend, partner of buurmens mee, iedereen is welkom.

Dansspecials voor duo’s

Vrij trainen in de boksschool

Een rondje sparren met je buddy, alvast een beetje opwarmen, of helemaal losgaan op de bokszak! Tijdens de nieuwe vrije trainingsuren (kick)boks je al voor de les van Stef bij USC School of Boxing. Elke maandag t/m vrijdag van 15:00 tot 16:30 uur.

Vrij trainen in de boksschool

10 maart: Cycle marathon

Zondag 10 maart is het fietsen geblazen in Universum! Wij zorgen voor repen, drankjes en bananen. Jij mag 3 uur lang trappen op de favoriete bangers van de trainers. Goeie deal toch? Doe mee met de Cycle marathon in een peloton vol USC’ers.

10 maart: Cycle marathon

Openingstijden feestdagen voorjaar

April en mei = een stortvloed aan vrije dagen! En omdat de lente ons niet snel genoeg kan beginnen, vind je hier alvast de openingstijden voor alle feestdagen dit voorjaar. USC is zoveel mogelijk open, maar niet helemaal zoals je normaal van ons gewend bent.

Openingstijden feestdagen voorjaar

USC Valentijnspecials

Beter dan bonbons of een bosje bloemen! Neem je lover, scharrel, beste vriend of prela mee naar de USC Valentijnspecials. Of kom gewoon lekker single de liefde vieren. Trek je mooiste rode outfit aan en kies jouw favoriete special in het rooster bij één van onze fitnessvestigingen.

USC Valentijnspecials

ASC gym tour

Vandaag geen zin in een metroritje Holendrecht, maar toch benieuwd hoe die ASC-fitness er eigenlijk uit ziet? We’ve got you covered! Of beter gezegd: Floor got you covered 😉. In de ASC gym tour leidt ze je digitaal de fitness rond. Van de warming-up tot de chest press, en van het squatrek tot de groepsles-studio.

ASC gym tour

Feest in Oerknal!

Geen skivakantie, geen probleem! Tijdens WinterFlux (de Fire & Ice-editie) bezorgen Oerknal en alle studieverenigingen op het Science Park je een vurig alternatief. Join the party vol met ijskoude drankjes en spicy dansmoves. Op donderdag 22 februari bij Eetcafé Oerknal.

Feest in Oerknal!

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.