2023, kom maar op!💪

USC
USC sport Amsterdam 2023

Je kunt het je bijna niet meer voorstellen: exact een jaar geleden waren al jullie abonnementen bevroren als gevolg van de zoveelste lockdown. Inmiddels zijn de abonnementen ontdooid, maar de tenen bevroren (iets te enthousiast energiebesparingsbeleid). De lockdown ligt ver achter ons. En uit de douches in Universum stroomt sinds 28 december weer wat warmer water. Wij zullen in 2023 met veel aandacht blijven letten op wat de wereld – beperk je energieverbruik – en onze leden – geen bevroren tenen – van ons vragen. Het is voor iedereen een zoektocht naar de juiste balans. In die zoektocht is sport overigens een uitstekend middel. We wensen je dan ook een jaar waarin je – ondanks de ingewikkelde wereld om je heen – plezier en ontspanning kunt blijven vinden bij USC!

Cursusperiode 3: schrijf je nu in!

Wel zin om te sporten, maar weinig inspiratie voor wat je dan precies wilt doen? We got your back! Het overzicht van periode 3 staat vol toffe cursussen om uit te kiezen, de cursussen starten in de week van 13 februari.

Cursusperiode 3: schrijf je nu in!

Leren stoten in de boksschool

Check bijvoorbeeld de (kick)bokscursussen bij USC School of Boxing. Studiepunten ga je met deze cursus niet verdienen, wel een dikke uppercut van trainer Stef. Ook bij ClubWest laten ze je in de (kick)bokscursus alle hoeken van de boxingstudio zien.

Leren stoten in de boksschool

Dance Special: Contemporary Duets

Neem een partner, collega, buurvrouw of vage kennis mee, en leer een toffe duo-choreo bij de Dance Special. Zo lang één van jullie wat danservaring heeft, zijn jullie zaterdag 11 februari heel erg welkom. Zet ‘m in je agenda, inschrijven kan vanaf a.s. dinsdag 10.00 uur.

Dance Special: Contemporary Duets

Doe mee met zaalvoetbalcompetitie 2!

Het is tijd om als een komeet uit de winterstop het Universum in te knallen! Terwijl de meeste teams de oliebollen nog uit hun benen moeten spelen, kan jouw (nieuwe) team een flinke kickstart maken. Schrijf je – individueel of met team – nog snel in voor de tweede zaalvoetbalcompetitie, want we gaan deze maand beginnen.

Workshop shorinji kempo

Je motto ‘new year, new me’ dit keer echt naleven en met nieuwe skills het jaar van start? Maak op zaterdag 28 januari kennis met Shorinji kempo. In een gratis introworkshop van 2 uur leer je de basis van deze moderne Japanse verdedigingskunst. Loop op 28 januari dus vooral binnen!

Workshop shorinji kempo

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.