Coming soon: nieuwe cursussen

USC
Klimmen USC Amsterdam

Korte cursussen vanaf 14 februari

Verbeter je klauterskills, of leer in 3 weken de fitness basics om zelfverzekerd de gym in te wandelen. In de week van 14 februari starten er flink wat korte cursussen: fitness beginnersklimmenboulderen en intro mindfulness.

Zaalvoetballen? Snel bij zijn!

In maart start de 2e zaalvoetbalcompetitie van dit seizoen. En er zijn nog maar een paar plekken vrij. Hark dus wat vrienden (minimaal 8) bij elkaar, en speel mee in onze gezellige+fanatieke competitie. Wees er snel bij, want vol = vol! Deadline inschrijven is zondag 20 februari.

Zaalvoetballen? Snel bij zijn!

Coming soon: nieuwe cursusperiode

Vanaf maandag 14 februari 12.00 uur kun je weer inschrijven voor alle cursussen die in de week van 21 maart starten. Zet Valentijnsdag dus groot in je agenda en denk niet alleen aan je lover, maar ook aan je USC-cursusinschrijving! ♥

Coming soon: nieuwe cursusperiode

Vliegen door ClubWest!

Zo heb je ClubWest nog nooit gezien… Vlieg met een drone mee door onze mooie vestiging in Amsterdam-West: check de video! Voelt af en toe alsof je gigantisch je kop gaat stoten, maar geen zorgen: de vliegkunsten van deze piloot zijn on point.

Vliegen door ClubWest!

Oerknal is weer open

Na de horecalockdown is Oerknal eindelijk back in business. En dus kun je, na bijvoorbeeld je BBB-les, weer lekker aan die vierde B: een welverdiend (0.0) biertje, broodje of bakkie koffie. Oerknal is doordeweeks open van 10.00-22.00 uur en in het weekend van 11.00-18.00 uur.

Oerknal is weer open

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.