Cursussen v.a. 21 maart | Vertrouwenspersoon USC

USC
USC Amsterdam (kick)boksen

Cursusje pakken in periode 3

Maandag 21 maart gaat een nieuwe ronde cursussen van start. Dans jezelf in vorm voor het festivalseizoen, deel tikken uit in een cursus (kick)boksen, of leer zware dingen liften in de gym. Check het cursusoverzicht.

Cursusje pakken in periode 3

Vertrouwenspersoon USC

Net als in de rest van onze maatschappij, kun je ook bij USC te maken krijgen met ongewenst gedrag. Op zo’n moment moet je je kunnen wenden tot iemand die je met aandacht en in volledig vertrouwen te woord zal staan: de USC-vertrouwenspersoon.

Vertrouwenspersoon USC

Boek een USC trainer

Toe aan een nieuw trainingsschema? Of wil je graag persoonlijke begeleiding van jouw favo trainer? Boek een USC trainer op een moment dat jou het beste uitkomt. Je betaalt per sessie, en zit dus niet vast aan een (extra) abonnement.

Boek een USC trainer

Yoga Special | Yoga Fundamentals

Doe op zaterdag 26 maart mee met de Yoga Special | Yoga Fundamentals bij USC Body & Mind en werk aan de basistechnieken van je yogabeoefening. Ideaal voor als je nog niet zo’n ervaren yogi bent.

Yoga Special | Yoga Fundamentals

Save the date: ARA 2022!

14 uur racen. Fietsen. Rennen. Kanoën. Navigeren. Maar vooral een hele toffe ervaring. Zet 17-18 juni in je agenda, en kom vast in de stemming voor de Adventure Race Amsterdam! Binnenkort meer…

Save the date: ARA 2022!

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.