Nieuwsbrief 29 november

USC
Corona-update USC

Vervroegde openingstijden

Eerder dicht betekent ook eerder open! Al onze vestigingen openen daarom doordeweeks al om 07.00 uur. Kom lekker wakker worden in de fitness of boek je vroege tijdslot squash, klimmen of boulderen in Universum.

Vervroegde openingstijden

Uitgebreid programma overdag

Dan maar overdag tot het gaatje op de spinningfiets, of even zen worden tussen je meetings door! We roosteren een zo uitgebreid mogelijk programma (groeps)fitness, yoga en vechtsport in tot 17.00 uur, ook in het weekend. Houd de roosters in de gaten, we voegen z.s.m. en druppelsgewijs lessen toe. 

Mondkapje en 1,5 meter

Terug van weggeweest in onze gebouwen: het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand is weer verplicht. Zodra je een sportruimte instapt, mag je kapje af. Ook geldt de 1,5 meter niet tijdens het sporten.

Online sporten in de avond

Je woonkamer wordt in de avond weer een van-alles-wat-kamer: bar, bioscoop en sportschool in één! Wij helpen je een handje met sport. Met je abonnement doe je, afhankelijk van je abo, mee aan alle online (groeps)fitness- en/of yogalessen. Het rooster wordt nog aangevuld.

Online sporten in de avond

Coronatoegangsbewijs blijft nodig

De bestaande regels voor het tonen van je coronatoegangsbewijs blijven gelden. Scan je QR-code bij de balie, of loop in één keer door als je vrijwillig hebt laten zien dat je gevaccineerd bent. Even kwijt hoe het ook alweer zat? Check het CoronaCheck-protocol.

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.