Laatste cursusperiode van het seizoen!

USC
USC Sport Amsterdam 2023

Schrijf je in voor cursusperiode 4

De laatste cursusperiode van dit sportseizoen zit weer bomvol leuke cursussen. Van k-pop (nieuw!) tot powerliften. Van schermen tot boksen. En van boulderen tot klassieke dans. Check het cursusoverzicht en schrijf je in!

Martial Arts Gathering

Word onderdeel van het USC Martial arts Cinematic Universe! Bij de Martial Arts Gathering op zaterdag 15 april doe je mee met toffe workshops en demo’s om jouw superpower te ontdekken.

Martial Arts Gathering

Openingstijden feestdagen voorjaar

Mei = volop vrije dagen! Gelukkig kan je op bijna alle feestdagen bij USC terecht. Wel zijn onze openingstijden iets aangepast. Check de openingstijden tijdens de feestdagen dit voorjaar zodat je niet vol goede moed en met al je sportkleding aan voor een dichte deur staat…

Openingstijden feestdagen voorjaar

Survey community engagement

We zijn benieuwd naar je mening over de community die we bij USC creëren. Vul de online vragenlijst in en help ons jouw wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Duurt maar vijf minuten – ideaal als je weer eens staat te wachten voor de legpress.

Survey community engagement

Zaalvoetbaltraining voor dames

Tot en met juni wekelijks een balletje trappen in onze zaal? Met een zaalvoetbalabo voor dames train je de komende drie maanden bij USC Universum. In de trainingen werken we aan techniek en conditie, en sluiten we natuurlijk af met een partijtje.

Adventure Race Amsterdam 2023

De Adventure Race Amsterdam komt er weer aan! 16 op 17 juni haal je een nachtje door met je team van 4 toppers. 14 uur navigeren, rennen, mountainbiken en kanoën met hier en daar een “special task”. Beleef de leukste nacht op een fiets ooit en schrijf je team in voor ARA 2023.

Adventure Race Amsterdam 2023

Grensoverschrijdend gedrag

Grensoverschrijdend gedrag: ook USC ontkomt er helaas niet aan. Daarom heeft USC sinds vorig jaar een vertrouwenspersoon en starten we dit jaar met trainingen voor ons personeel. Wat is grensoverschrijdend gedrag? Hoe signaleer je het? Wat moet je wel/juist niet doen? Het begint met bewustwording. Een beetje op elkaar letten, maar dan wel zonder te staren. Dit mooie filmpje van NOS Stories geeft een behoorlijk goed beeld van een deel van de problematiek. Hoe ga jij om met billen kijken/billenkijkers?

Grensoverschrijdend gedrag

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.