USC School of Boxing opent maandag!

USC

Opening USC School of Boxing

Het is eindelijk zover: de boksschool is open! Onze doctorandus upper cuts, Stef, staat klaar om je alle hoeken van de ring te laten zien. Met een USC-boxingabo doe je mee met alle boks- en kickbokstrainingen bij USC School of Boxing, én in de nieuwe studio van ClubWest.

Zaalvoetbal: last call!

Vanaf eind oktober balletje trappen met je studievrienden, voetbalmaten of collega’s? Schrijf je team – dames of heren – nu in voor de USC-zaalvoetbalcompetitie! (Nog) geen team? Geen probleem. Vul het formulier voor individuele inschrijvingen in en dan zoeken wij een team dat bij jou past.

Zaalvoetbal: last call!

Vacature manager fitness

Een sleutelpositie bij USC! Samen met de locatiemanagers ben je verantwoordelijk voor het fitnessbeleid van 4 toffe gyms. Als een échte aanvoerder van de USC-fitness weet je wat sportende studenten graag willen en hak je belangrijke (battle rope) knopen door. Check de volledige vacature en tik die sollicitatie uiterlijk 3 oktober 12.00 binnen.

Vacature manager fitness

Groepsles uitgelicht: high yoga

Een op yoga geïnspireerde les, maar dan high(er) intensity. Yoga voor slechte stilzitters dus. Met dynamische bewegingen werk je aan kracht en souplesse. De les eindigt altijd met een moment om te relaxen. Reserveer high yoga in Universum met je fitnessabo!

Groepsles uitgelicht: high yoga

Denk mee over USC

Trek jij je mond graag open en heb je toffe ideeën voor USC? We want you! In ruil voor je ongezouten mening, krijg je van ons €200,- aan sporttegoed bij USC. Aanmelden voor het USC Sportpanel kan tot uiterlijk 30 oktober.

Denk mee over USC

Gezellig druk bij Oerknal!

Uitgeputte sporters, borrelende studenten en zaalvoetballers in hun derde helft. Iedereen is welkom bij Eetcafé Oerknal! Scoor een eigen gebrouwen Oerknalbiertje, en kom gezellig langs bij het Oktoberfest (7 oktober) en de Band Night (5 november).

Gezellig druk bij Oerknal!

‘Robb tries something else’

Met de opening van de boksschool in aantocht, is heel USC in de ban van het boksen. En dus kon ook Robb niet achterblijven! Check hoe Robby Balboa de dojo van Universum onder handen neemt.

‘Robb tries something else’

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.