Hoe was de seizoenstart bij USC?

USC
Eetcafe Oerknal USC

Heel veel USC in één abo

Pompen in de fitness, tikken uitdelen bij de 13 USC-vechtsporten, chillen in de yogalessen bij ClubWest en ook nog af en toe een potje basketballen bij Universum of Amstelcampus? Check ons passe-partoutabonnement, en je krijgt het allemaal + nog een beetje meer!

Heel veel USC in één abo

Sancties op no show

Heb je gereserveerd, niet geannuleerd en ben je niet aanwezig? Dan volgt een boete van €3,-. Die hoef je natuurlijk niet te betalen (maar dan kun je 2 weken niet reserveren). Het systeem laat nog op zich wachten, maar ben je een fervent no shower? Ga je reserveringen vanaf nu tijdig annuleren!

Sancties op no show

Hoe was de seizoenstart bij…

In ClubWest worden de nodige uppercuts uitgedeeld, bij USC Body & Mind worden deelnemers in ‘hokjes’ geplaatst en op Amstelcampus was de seizoenstart nogal “roestig” (Amstelcampus is sinds 7 september wel weer open!). Check de gezellige seizoenstart in beeld (en geluid) van alle USC-vestigingen.

Hoe was de seizoenstart bij…

Statushouder Abubakr bij USC Tennis

Hij werkt ondertussen al 2 maanden bij USC Tennis, onze collega Abubakr. En dat is best bijzonder. Als kind vluchtte hij van Soedan naar buurland Tsjaad en 5 jaar geleden kwam hij via een helse tocht, van Libië met de boot naar Italië, uiteindelijk in Nederland terecht. Check Abubakr’s hele verhaal.

Statushouder Abubakr bij USC Tennis

Eetcafé Oerknal

Oerknal is open en je bent heel erg welkom! ’s Avonds word je ontvangen door een host. Als je overdag bij Oerknal wilt lunchen of studeren, meld je dan even aan de bar. Reserveren kan aan de deur, maar omdat het best vaak druk is kun je beter vooraf even bellen (020-5258950) of mailen.

Eetcafé Oerknal

Ontdek deze lessen!

Dichter bij de Roeterseilandcampus gaat het niet worden: de yoga basicles en total body workout bij CREA! Liever buiten blijven trainen? Met outdoor fitness bij Universum en ClubWest houden we het bijzondere Open Air-programma toch nog een beetje overeind… Boek deze lessen in het groepsfitnessrooster.

Ontdek deze lessen!

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.