Zumba de zomer in!

USC
Zumbathon USC 2024 Amsterdam

1 juni: Zumbathon!

Join de grootste party van het hele USC-seizoen: de Zumbathon! Met je favo USC-trainers, een drankje na afloop en de beste lichtinstallatie die er bestaat – de zon ☀️. Scoor een plek op het gras naast Universum en dans zaterdag 1 juni mee.

1 juni: Zumbathon!

Zomercursussen bij USC ☀

Aan je forehand sleutelen in de zon, of dansend de zomer door. Dat kan met een zomercursus bij USC. 3 weken in juli of augustus, 2 lessen per week. Check het zomercursusoverzicht en doe mee! Inschrijven kan vanaf aanstaande maandag 27 mei om 12:00 uur.

Zomercursussen bij USC ☀

Survey studentenwelzijn

Sport, ontmoeting en studentenwelzijn. Niet het meest sexy onderwerp, maar wel super belangrijk. Laat als HvA- of UvA-student horen wat sporten bij USC je brengt, vul de survey van stagiair Wouter in. Kost je maar 5 minuten, dus kan prima tussen je setjes door.

Survey studentenwelzijn

Team up voor de Adventure Race!

Met een team van 4 die hards 14 uur non-stop racen en een nachtje doorhalen. Navigeren, fietsen, kanoën en vooral heel veel gezelligheid. Dat is de Adventure Race Amsterdam! Overtuig nog snel je twijfelende vrienden en schrijf je team uiterlijk 2 juni in.

Team up voor de Adventure Race!

Vertrouwenspersoon USC

We vinden het heel belangrijk dat iedereen fijn en veilig kan sporten bij USC. Is je iets vervelends overkomen, of heb je iets gezien wat niet oké is? Bij onze vertrouwenspersoon Eveline kun je altijd, natuurlijk ook anoniem, terecht.

Vertrouwenspersoon USC

Damloop: ren mee met Team HvA

Als je hoort dat er nog steeds Damlooptickets over zijn! Ren op 22 september mee met het gezellige HvA-team (Team UvA zit al vol) van de hoofdstad naar Zaandam. Op dinsdag 4 juni is de eerste training om goed voorbereid aan de start te staan.

Damloop: ren mee met Team HvA

Doei gymzaal…

Hallo nieuwe bouldergym! Gelukkig heb je bij het boulderen geen touwen nodig, want de knoop is deze maand officieel doorgehakt: we gaan de gymzaal van Universum ombouwen tot één groot boulderparadijs. Vol nieuwe routes, kleurrijke grepen en een lekker sfeertje. Doel is om in de herfst aan de muur te kunnen hangen. Stay tuned 👀

Doei gymzaal…

SSA-bestuur gezocht!

Zet je in voor alle sportende studenten in Amsterdam! Organiseer toffe events, doe mee met heel veel verschillende sporten bij meer dan 30 studentensportverenigingen én sport een jaar lang gratis bij USC. Ga voor de perfecte sportieve uitdaging naast je studie, solliciteer voor het nieuwe SSA-bestuur.

SSA-bestuur gezocht!

Zomeropeningstijden

Het begint er al een beetje op te lijken, de zomer komt eraan! Van 1 juli t/m 1 september gelden deze zomeropeningstijden bij USC. Je traint de hele zomer door, alleen op iets andere tijden dan je gewend bent. Ook is het lesrooster iets minder uitgebreid.

Zomeropeningstijden

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.