Schrijf je zaalvoetbalteam dit weekend in!

USC
Zaalvoetbal Amsterdam USC

Oerknallers gezocht

Bier tappen voor dorstige zaalvoetballers en broodjes maken voor hongerige studenten. Kom het gezellige Oerknalteam versterken. Laat zien hoe proactief je bent door je motivatiemail en cv met astronomische snelheid naar oerknal@uscsport.nl te sturen. Tot snel achter de bar!

Oerknallers gezocht

Laatste kans voor zomercursussen!

Komende week starten de laatste zomercursussen, je kunt nog meedoen met cheerleading, high heels en k-pop. Dansend de zomer afsluiten? Fix nu je plekje en dans de komende 3 weken 2x per week.

100m2 extra fitness bij ClubWest

Bananenshakes vs. bankdrukken, en latte art vs. leg curls. Bij ClubWest heeft een deel van de horeca plaatsgemaakt voor een hoop extra fitnessruimte! Natuurlijk is er ook nog steeds genoeg plek om te relaxen met een kopje koffie ☕.

100m2 extra fitness bij ClubWest

Dance, dance, dance

Heel veel nieuws in de USC dance scene vanaf september! Met 3 nieuwe cursussen – urban fusion, commercial dance en afro house – knallen we seizoen 23-24 in. En geen paniek, moderne dans is niet van het programma: Laura danst verder onder de naam contemporary dance.

Robb tries: hoogtevrees overwinnen

Altijd stoer en, letterlijk en figuurlijk, onverzettelijk in de gym. Maar in de klimhal bleef daar weinig van over… Lukt het Robb zijn hoogtevrees te overwinnen in de – iets minder hoge – boulderhal? Check het in Robb tries bouldering!

Robb tries: hoogtevrees overwinnen

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.