Coronaproof USC: hoe dan?

USC
USC HvA UvA Amsterdam Amstelcampus

Nieuw seizoen, nieuwe abo’s

We zijn los met een heel nieuw sportseizoen – inclusief fijne volle roosters en gloednieuwe abonnementen. Get your membership!

Coronaproof USC

Het was best een beetje billenknijpen met die oplopende besmettingen in augustus. Gelukkig zijn we up and running, maar we doen het wel veilig… Hoe we daar samen met jou voor zorgen? Check al onze maatregelen op een rijtje.

Coronaproof USC

Heropening fitness Amstelcampus

Naast Corona kampte Amstelcampus ook nog eens met een heftige lekkage. Lekker dan. Oude fitnessvloer eruit. Nieuwe erin. Douches eruit. Omkleedhokjes erin. Maar we zijn er inmiddels bijna klaar voor: vanaf 7 september glij jij weer ouderwets over die gloednieuwe fitnessvloer. Boek je tijdslot!

Heropening fitness Amstelcampus

(Kick)boksen bij 3 USC-vestigingen

(Kick)boksen kan vanaf nu bij 3 vestigingen: Universum, ClubWest en ook op Amstelcampus! Met je vechtsportabonnement doe je ook nog mee aan de 11 overige vechtsporten, check ze allemaal.

Abo aanschaffen? Online!

Toe aan een nieuw abonnement, of wil je inschrijven voor een cursus? Regel het bij voorkeur online! Zo voorkomen we drukte en rijen aan onze balies.

No show? No reservation!

Het gebeurt best vaak dat er gereserveerd wordt, maar iemand niet op komt dagen. Dat is vervelend voor ons, maar vooral voor jou! Daarom gaan we binnenkort beginnen met sancties bij no-show. Bij je eerste no-show krijg je een waarschuwing via mail; het kan natuurlijk gebeuren dat je een keer vergeet te annuleren. Bij een tweede no-show kun je 2 weken niet reserveren, tenzij je een boete van € 3,- betaalt. Meer info volgt z.s.m.

No show? No reservation!

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.