Check de USC-app!

USC

Heel erg fijn nieuws. Vanaf nu regel je al je USC-zaken op één plek. Met de app die je voorheen alleen gebruikte om toegang te krijgen tot de USC-faciliteiten, reserveer je nu ook voor al je lessen/trainingen en regel je een nieuw abo of je inschrijving voor een cursus. Lees vooral verder voor alles wat je over de app wilt weten. En denk je nu: app…? Download ‘m voor Android of iOS.

1. Updaten app

Om van de nieuwe functies in de app gebruik te kunnen maken, update je heel simpel de app via de Play Store of App Store. Je hoeft de app niet eerst te verwijderen en opnieuw te installeren. De naam van de app wordt nog veranderd, want je kunt nu een stuk meer dan alleen scannen voor toegang!

2. Rooster

Via het rooster boek je al je lessen en trainingen bij USC.

  • Je landt na openen van de app direct op de roosterpagina.
  • Gebruik het filter om jouw sport te tonen in het rooster. In het filter kun je in de zoekbalk typen, of ga in de filteroptie op zoek naar jouw sport. Je kunt zoeken op een sport (bijv. groepsfitness), maar ook op een specifieke les (bijv. spinning). Let op: je moet altijd een optie kiezen in het filter, anders toont het rooster niets.
  • Selecteer eventueel op locatie, of bekijk het rooster van jouw sport voor alle USC-locaties.
  • Kies de datum waarop je wilt trainen.
  • Klik vervolgens op de activiteit van jouw keuze en rond je boeking af.
  • Kun je toch niet? Ga naar ‘Binnenkort’ en annuleer je reservering.

3. Shop

Heb je een nieuw abonnement nodig? Of wil je inschrijven voor een cursus? Ook dat regel je in de app.

  • De shop is onderverdeeld in Abonnementen en Cursussen.
  • Meedoen aan een event van USC, zoals de Damloop? Events vind je voorlopig onder Cursussen.
  • Kies in het filter jouw sport, of scroll door de lijst om te zien wat we allemaal voor leuks aanbieden.

4. Binnenkort

Onder ‘Binnenkort’ zie je alle reserveringen die je hebt gemaakt. Hier kun je die reserveringen ook weer annuleren als je toch niet kunt. Doe je een cursus, dan vind je onder ‘Binnenkort’ de data van alle lessen onder elkaar.

5. Scan voor toegang

Je blijft de app gebruiken voor toegang tot de USC-faciliteiten. Gebruik de scanfunctie om door de poortjes te kunnen, of voor de QR-code voor lessen en trainingen. Je kunt ook nog steeds met je vingerscan naar binnen.

6. Profiel

In je profiel check je welk abo je hebt, kun je – afhankelijk van je abonnement – opzeggen, en vind je je bankgegevens. Ook kun je hier je persoonsgegevens aanpassen en je persoonlijke voorkeuren – zoals het wel of niet ontvangen van een nieuwsbrief – wijzigen.

Vragen?

Loop je ergens tegenaan in de app, lukt het allemaal niet, of heb je ideeën of toevoegingen om de app te verbeteren? Laat het ons weten via een reply op deze mail. We helpen je graag!