Bomvolle USC-eventkalender!

USC

Cursusverkoop start 20 maart

Maandag 20 maart om 12.00 uur start de verkoop van alweer de laatste cursusperiode van dit seizoen. Wil je de zomer in met nieuwe dansmoves, een bench-PR of een flinke portie mindfulness? Zet 20 maart in je agenda en zorg dat je op tijd in de rij staat voor onze virtuele shop!

Cursusverkoop start 20 maart

USC Danst is terug!

K-pop, twerk, klassieke dans, high heels, zumba, you name it. Zaterdag 25 maart komt het allemaal voorbij bij USC Danst! Een dag vol dansworkshops en demo’s, en een lekkere lunch bij Oerknal is bij je ticket inbegrepen.

Cycle Marathon: schrijf je nu in

Aanstaande zaterdag 18 maart is het fietsen geblazen bij Universum! Wij zorgen voor bananen, repen en drankjes. Jij mag drie uur lang trappen. Goeie deal toch? Doe mee met de Cycle Marathon en cycle through the decades met je favoriete trainers.

Cycle Marathon: schrijf je nu in

En verder op de eventkalender…

Zet ze vast in je agenda, deze events wil je niet missen. Inschrijven kan binnenkort!

En verder op de eventkalender…

Openingstijden feestdagen voorjaar

April en mei = een stortvloed aan vrije dagen! En omdat de lente ons niet snel genoeg kan beginnen, vind je hier alvast de openingstijden voor alle feestdagen dit voorjaar. USC is zoveel mogelijk open, maar niet helemaal zoals je normaal van ons gewend bent.

Openingstijden feestdagen voorjaar

HvA-student Roger op de EUC powerliften

Powerliften op de European University Cup in het zonnige Zuid-Frankrijk. Mede dankzij een bijdrage van het USC-topsportfonds kan HvA-student Roger daar in maart tillen wat hij waard is! In ons interview lees je over Roger’s liefde voor KRATOS, zijn √©chte topsportmentaliteit en zijn ambities voor het toernooi.

HvA-student Roger op de EUC powerliften

Personal training door studenten

PT te duur voor je studentenloontje? Niet bij USC! Vier studenten van de HvA-minor NSCA-Certified Personal Trainer starten half maart met hun stage bij ClubWest en Universum. Met je fitnessabonnement volg je bij hun gratis personal training, geef je op aan de balie als je interesse hebt. Wees er snel bij, want vol = vol.

Personal training door studenten

SSA zoekt snelle Batavieren

Op 28 en 29 april is het weer tijd voor de allergrootste estafettewedstrijd ter wereld: de Batavierenrace van Nijmegen naar Enschede. En daarom is Stichting Studentensport Amsterdam op zoek naar de snelste lopers van Amsterdam! Studeer je aan de UvA of HvA en ben je rap? Meld je aan voor Team Amsterdam.

SSA zoekt snelle Batavieren

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.