Klussen bij ClubWest 🔨

USC
USC ClubWest

Do you want to receive our newsletters and emails in English from now on? Change your preferred language in My USC.

Tijd voor een update!

De verbouwing bij ClubWest is in volle gang. De oude saunaruimte is inmiddels helemaal leeg getrokken en we verwachten de nieuwe studio rond de zomer af te hebben. Tot die tijd houden we je graag op de hoogte. Check de klusupdate!

Tijd voor een update!

Wat is dat gegraaf voor de deur?

Klussen werkt blijkbaar aanstekelijk… Het grasveld voor de deur wordt namelijk omgetoverd tot outdoor trainingsspot! Met een calisthenicsrek, baskets en voetbaldoeltjes. Op 1 april moet het af zijn, dus wij denken alvast na over buitenlessen in de zon.

Wat is dat gegraaf voor de deur?

Yoga in je fitnessabo

Zonder Body & Mind valt er bij ClubWest gelukkig nog een hoop te yogaën. Iedere dag staat er een yoga basicles op het rooster, waaraan je meedoet met je (groeps)fitnessabo. Nu nog even in de oude Body & Mindstudio, straks in de nieuwe zaal beneden.

Yoga in je fitnessabo

Meer zweten in de kuil

Door het verdwijnen van de kinesislessen is het tijd voor extra lessen in de fitnesskuil. Kom lekker zweten bij HIIT & Abs, Fitness circuit of Body weight training. Zowel voor de vroege vogels als de avondsporters. Check het rooster!

Denk mee met USC

Loop je over van de goede ideeën? Join het sportpanel van ClubWest en denk mee over de toekomst van je club. In een groep studenten, medewerkers en alumni kom je 3x samen voor een brainstorm, en in ruil krijg je van ons €200,- aan sporttegoed. Geef je uiterlijk 10 april op voor het ClubWest sportpanel.

Denk mee met USC

‘Pay your bills by giving drills’

Een bijbaantje op nog geen minuut lopen van je studie? Dat kan! ClubWest is op zoek naar fitnesstrainers, baliemedewerkers en groepsfitnessdocenten. Stuur een mail naar clubwest@uscsport.nl en word onze nieuwe collega.

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.