De klimhal in coronatijd

USC
USC Klimhal in Universum in Amsterdam-Oost

ASAC Open en ARA

Deze USC-ASAC evenementen stonden voor dit voorjaar gepland, maar zijn uitgesteld. Voor de ASAC OPEN mikken we nu op 21 november. Of we de Adventure Race alsnog kunnen organiseren is nog niet duidelijk, maar we doen ons best.

ASAC Open en ARA

Grepen vaatwasser

Momenteel op proef: een heuse grepen vaatwasser. Met deze machine kunnen we relaxt de grepen schoonmaken. Elke week maken we honderden grepen schoon. Met deze machine is het werk veel minder fysiek dan voorheen. Nu nog in de testfase, straks wellicht ook eigendom van USC.

Nieuwe grepen

De eerste dozen met oranje, bruin en mint zijn gearriveerd. En daar zijn we ook meteen mee gaan bouwen! We hebben een aantal toffe series binnen gekregen die we nog niet in onze collectie hadden. En er komt nog meer moois binnen in de komende weken. Veel klimplezier gegarandeerd dus, maar nog even geduld.

Nieuwe grepen

Update bouldergym

We zijn de bouldergym flink aan het verbouwen! Vorige week hebben we alle grepen eraf gehaald. Alle volumes kregen een nieuw plekje. Vanaf nu wordt het vooral bouwen. De meeste circuitkleuren krijgen een andere moeilijkheidsgraad. Oranje is een nieuwe kleur; dit circuit bestaat uit volledig nieuwe grepen. We zijn benieuwd wat jullie straks van alle veranderingen vinden.

Update bouldergym

Routebouw klimhal

We zitten niet stil! Sinds de sluiting hebben we 15 nieuwe routes gemaakt tussen de 4 en 7B. Ook de voorklimroutes in het lange dak zijn nieuw. Wij vinden ze heel leuk geworden. Er is dus een hoop te doen als het sportcentrum weer open gaat.

Binnenkort meer

We zijn voorlopig dicht. Helaas, maar het is niet anders. Binnenkort hoor je meer over wat we met de lopende abonnementen doen. Hou de algemene USC-nieuwsbrief in de gaten!

Binnenkort meer