Incasso USC februari

USC
Corona-update USC

Stel dat we 10 februari open mogen…

Niemand die er echt in gelooft, maar stel dat we 10 februari weer mogen beginnen… Dan word je in februari toch nog voor een klein deel geïncasseerd. Omdat je in dat scenario van 15 t/m 31 december (17 dagen) niet hebt kunnen sporten, en van 10 februari t/m 28 februari (19 dagen) wel, betaal je in februari dus ‘maar’ voor 2 dagen.

USC start personal training

Naast online lessen, is USC deze week ook gestart met personal training. Met een PT-abo reserveer je 3x een 50-minuten PT-sessie met je favoriete trainer, bij 4 USC-vestigingen. En je mag ook nog – gratis! – een workout buddy meenemen (die overigens wel op 1.5 meter afstand van je traint!). Check dit PT-abonnement!

USC start personal training

Ook in de eerste week van februari zullen we je natuurlijk niet zonder jouw toestemming incasseren. Omdat veel USC-leden vorige maand echter aangaven de automatische incasso te willen laten doorlopen (superlief ❤️), willen we je die optie ook nu weer voorleggen. Omdat iedere bijdrage echt een verschil maakt. Lees in deze brief hoe, en lees ook hoe we ons sportprogramma hebben uitgebreid met een abonnement voor personal training!

Incasseren of niet?

Dit zijn je opties:

  1. Mogen we je in mei incasseren? Laat het ons uiterlijk 10 mei weten via een reply op deze mail. Als je ervoor kiest om je te laten incasseren, dan mag je gratis deelnemen aan USC Online! Voor zolang het duurt (stel dat we tussendoor open mogen…), maar uiterlijk tot 1 juni.
  2. Als je niets doet, dan word je in mei niet geïncasseerd.

Vragen?

Heb je een vraag? Dan staan we natuurlijk voor je klaar!

  • USC is telefonisch te bereiken op 020-525 89 55. Maandag t/m vrijdag van 08.00-23.00 en in het weekend van 09.00-21.00.
  • Je kunt ons ook bereiken op usc@uscsport.nl, of via de chat op facebook messenger of instagram!