Incasso USC mei

USC
Even doorbijten - USC

Noem ons naïef, maar deze hadden we niet zien aankomen. Dat we zelfs in mei nog zouden vragen om je donatie… En toch gaan we het, hopelijk voor de aller-allerlaatste keer, nog eens doen. Omdat we je steun nog steeds goed kunnen gebruiken. Hebben we nog een maandje toestemming om je abonnement te incasseren? Check hieronder hoe je dat doorgeeft. Horen we niets, incasseren we natuurlijk ook niets. En voor nu, nog heel even doorbijten!

Wat als we toch open kunnen op 11 mei?

Op 11 mei staat vooralsnog stap 2 van het openingsplan van de Rijksoverheid gepland. Daarin is sport binnen weer mogelijk, en wordt sport buiten uitgebreid. We verwachten er niet teveel van, maar je weet het nooit. Stel dat we op 11 mei weer mogen beginnen… Dan word je in mei alsnog niet geïncasseerd, ter compensatie van de halve maand die je in december hebt moeten missen. De incasso start in dat geval vanaf juni weer zoals gewoonlijk. Natuurlijk word je nog uitgebreid geïnformeerd wanneer we weer open mogen.

Incasseren of niet?

Dit zijn je opties:

  1. Mogen we je in mei incasseren? Laat het ons uiterlijk 10 mei weten via een reply op deze mail. Als je ervoor kiest om je te laten incasseren, dan mag je gratis deelnemen aan USC Online! Voor zolang het duurt (stel dat we tussendoor open mogen…), maar uiterlijk tot 1 juni.
  2. Als je niets doet, dan word je in mei niet geïncasseerd.

Vragen?

Heb je een vraag? Dan staan we natuurlijk voor je klaar!

  • USC is telefonisch te bereiken op 020-525 89 55. Maandag t/m vrijdag van 08.00-23.00 en in het weekend van 09.00-21.00.
  • Je kunt ons ook bereiken op usc@uscsport.nl, of via de chat op facebook messenger of instagram!