Gratis fitnessmaanden

USC

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.

We zijn open met kerst

Voor het eerst houden we op 1e kerstdag twee USC-vestigingen voor je open. En ook nog op onze prime HvA-locaties, Amstelcampus en ClubWest. Check alle openingstijden rondom kerst!

Betaal je fitnessabo maandelijks

Mocht je het nog niet weten: je kunt je abo bij ons ook maandelijks betalen via incasso. Handig, dan ben je niet in één keer een klap geld kwijt. Dit kan ook met de code MASSIVE25, maar alleen aan de balie. Lees meer over maandelijks betalen!

Betaal je fitnessabo maandelijks

HvA-vlog over het USC

Carlijn vlogte deze chille video voor het YouTube-kanaal van de HvA. In 2020 gaat Carlijn een aantal challenges aan in onze gyms – muscle-up, handstand pushup, etc. – en die gaat ze natuurlijk vloggen. Volg haar alvast!

HvA-vlog over het USC

Verdien gratis fitnessmaanden

Al een abo bij ons? En heb je die code dus niet nodig? Deel hem uit aan HvA’ers die nog geen lid zijn (en wel een abo kunnen gebruiken…). Als zij de code gebruiken aan onze balie – en jij brengt ze mee – dan krijgen jullie beiden 1 maand gratis fitness. Check die ledenactie!

25% korting op alles ?

We skipped Black Friday. Wij delen ouderwets kado’s uit op 5 december. Met de code MASSIVE25 krijg je alleen als HvA-student namelijk 25% korting op alles in onze webshop. Voer de code in je winkelwagen in (onder ‘cadeaubon toevoegen’) of laat deze brief zien aan onze balie. Deadline: 31 december. Enjoy!

25% korting op alles ?