How to USC: seizoen 21-22!

USC
USC Amsterdam fitnessstudio Universum

We weten natuurlijk niet wat corona gaat doen, maar wij gaan vanaf 6 september in ieder geval weer volle bak sport verzorgen. Alle classics, zoals yoga, basketbal en fitness, maar ook nieuwe sporten als lichtzwaardschermen (geen grap) – staan vanaf dan weer op ons megasportrooster. In de sportzalen zal de USC-sfeer zijn zoals die altijd al was: extreem chill 😎. Maar de organisatie is wel ‘ietwat’ veranderd het afgelopen jaar. Nieuwe abonnementsvormen, verplicht reserveren, een app voor toegang tot onze gebouwen. Om je dit nieuwe seizoen op gang te helpen, hebben we alles op een rijtje gezet: check deze how to USC!

Cursusverkoop in volle gang

In de week van maandag 13 september starten ze, al onze cursussen. En ze zijn nog niet allemaal tot de nok toe gevuld. Check het cursusoverzicht en claim één van die laatste plekjes voor bijvoorbeeld schermen, klassieke dans of mindfulness.

Cursusverkoop in volle gang

Nieuwe vechtsporten!

Twee nieuwe toevoegingen aan het vechtsportprogramma: taekwondo én lichtzwaardschermen. Serieus? Yep. De sport is ook wel bekend als ludosport, en een hoge fun factor is hoe dan ook gegarandeerd! Met je vechtsportabo of passe-partout doe je mee aan de trainingen van alle 15 vechtsporten bij USC.

Uitbreiding passe-partout

Het passe-partoutabonnement wordt meer waard, maar niet duurder! Vanaf 6 september wordt je passe-partout flink uitgebreid:

  • Je volgt met je passe-partoutabo nu ook alle yogalessen bij USC Body & Mind.
  • Taekwondo en lichtzwaardschermen zijn toegevoegd aan het passe-partout.
  • Je kunt nu ook squashen, maar alleen in de daluren.
    • Squash piek- en daluren: De piekuren bij squash zijn iets gewijzigd, vanaf 6 september geldt ma. t/m do 17.15 – 21.45. Daluren zijn alle overige uren tijdens openingstijden van Universum.
Uitbreiding passe-partout

X-Fit in het groepsfitnessrooster

Nieuwe groepsles: X-Fit! Een beetje out-of-the-(crossfit)box gedacht, maar wel geïnspireerd op de populaire crossfit workouts. Kracht, uithoudingsvermogen en soms wat competitie. Op het rooster bij Universum en Amstelcampus.

X-Fit in het groepsfitnessrooster

Kan jij groepslesjes geven?

De leukste manier om je moneyz bij elkaar te hossen is voor de groep bij USC! Geef je zumba, spinning, pilates, BBB, anything? Mail naar groepsfitness@uscsport.nl (t.a.v. Saskia Rave) & join our squad!

Kan jij groepslesjes geven?

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.