USC is weer open!

USC

Holy crap. De geluiden die voorafgaand aan de persco van afgelopen vrijdag naar buiten kwamen waren al behoorlijk positief, maar zó positief hadden we niet zien aankomen. We zijn weer helemaal open! Met QR-check, mondkapjes en op 1.5 meter. Maar ook met reguliere openingstijden en voor alle sporten. Je abonnement is inmiddels alweer gereactiveerd, zodat je meteen je workouts kunt boeken. Lees in deze brief meer over reactivatie van je abo en compensatie voor de periode waarin je daar geen gebruik van kon maken.

Reactivatie van je abo

  • Je abonnement staat sinds zaterdag 15 januari weer aan.
  • Je kunt reserveren voor lessen/tijdsloten, via de roosterbutton op jouw sportpagina op uscsport.nl.
  • Reserveren is verplicht voor ieder bezoek aan USC. Check de reserveringsregels nog eens.
  • Heb je een reservering staan, maar kom je niet opdagen? Dan riskeer je een no show fee.

Compensatie lockdown

Je hebt aangegeven je abonnement te willen bevriezen i.v.m. de vroege sluiting van USC. En tijdens de lockdown is er hoe dan ook niet geïncasseerd voor jouw abonnement. Inmiddels is je abonnement weer gereactiveerd, en loopt de incasso als volgt door:

  • Je wordt in januari nog geïncasseerd voor de periode van 17 t/m 31 januari. De incasso volgt nog deze week.
  • Vanaf februari loopt de incasso weer zoals je gewend bent. Je wordt begin februari geïncasseerd.

Coronamaatregelen

Dat de sport weer open mag, betekent niet dat corona op z’n retour is. Bij USC gelden dus ook nog steeds de volgende coronamaatregelen:

  • De regels omtrent het tonen van je coronatoegangsbewijs, zoals die golden voor de lockdown, blijven gelden. Heb je voor de sluiting al vrijwillig aangetoond dat je volledig bent gevaccineerd (booster is voorlopig niet nodig), dan kun je gewoon doorlopen en hoef je niet opnieuw je coronatoegangsbewijs te tonen aan de balie.
  • In onze gebouwen draag je overal een mondkapje, behalve tijdens het sporten.
  • Hou altijd 1.5 meter afstand van anderen, behalve als dat tijdens het beoefenen van jouw sport echt niet kan.

Nieuw Mijn USC

Begin december gingen we over op onze nieuwe mijnomgeving: my.uscsport.nl. Nou kunnen we ons voorstellen dat je na zo’n maandje lockdown denkt: “Euhm, hoe zat het ook alweer…?”. Geen probleem, even opfrissen kan met deze need-to-knows over het nieuwe Mijn USC.

Vragen?

Heb je nog vragen? Dan staan we natuurlijk voor je klaar! Reply op deze mail, bel 020-5258955, of chat met ons via facebook messenger / instagram.