Healthy New Year!

USC

Onze wens voor 2022

Alles haalden we in 2021 uit de kast om je in beweging te houden. Sport in je onderbroek huiskamer. Sport in de buitenlucht. Sport met een P-Trainer. Sport in teams. Sport op 1.5 meter. Sport voor 27-minners. Sport in café Oerknal. Sport tussen 7.00-17.00. Wat de overheid ons ook naar het hoofd slingerde: we hadden (min of meer) het antwoord. Onze wens voor 2022? Het mag allemaal wel iets minder ingewikkeld. Zodat je weer kunt komen sporten wanneer jij dat wilt, op knuffelafstand van je sportvriendjes. En wij je niets steeds hoeven spammen met half-lollige nieuwsbrieven over vrij-vervelende maatregelen. We blijven hoe dan ook alles uit de kast halen voor je, ook in 2022. Wat we daar op dit moment voor doen, lees je verder in deze nieuwsbrief. We missen je, alweer, voor de zoveelste keer! ♥

Sport online t/m 14 januari

Met je USC Online-abonnement doe je t/m 14 januari mee aan alle online yoga- en groepsfitnesslessen. Schaf je ‘m nu nog aan, dan betaal je €5,- minder, en sta je nog ruim een week te zweten in je onderbroek woonkamer met onze topdocenten!

Sport online t/m 14 januari

Perspectief?

Wat we na 14 januari gaan doen? Dat is volledig afhankelijk van de vervolgmaatregelen die dan aangekondigd worden. Natuurlijk volgt op 14 januari weer een corona-update op onze site. Wordt de lockdown verlengd? Dan gaan USC Online en Book a Trainer ook na 14 januari door.

Perspectief?

Klussen met USC

Het USC-klusteam is ook deze lockdown weer opgetrommeld! Gelukkig hebben we een hoop spierballen in huis voor een flinke portie sjouw- en smijtwerk 😉. Check wat er allemaal gebeurt bij onze vestigingen.

Klussen met USC

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.