Statushouders in Universum

USC
Statushouders - foto - Rob Godfried

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.

Statushouders in Universum

Sinds de opening van Spark Village en Stek Oost – huisvestingsprojecten voor studenten en statushouders op het Science Park – sporten er statushouders in Universum. Ze doen mee aan het reguliere programma, maar er zijn ook speciale uren die de gemeente voor ze organiseert. Vooral (beach)volleybal en kickboksen zijn populair. Heel gaaf dat deze statushouders via Stek Oost en Spark Village de weg naar onze faciliteiten hebben gevonden! (Foto: Rob Godfried)

Statushouders in Universum

USC Challenge #1: one month down…

Carlijn is een maand onderweg. Het is afzien, het is diep gaan, maar het is ook best wel tof. En dat komt vooral door jullie support! Check Carlijn’s road to muscle-up, blijf haar aanmoedigen en blijf zelf ook lekker trainen.

USC Challenge #1: one month down…

Prijsvraag: bedenk festivalnaam

Op 16 mei gaan we een heus fitnessfestival optuigen, in en om Universum. GROOT feest. DJ’s in het zonnetje, vette workouts en wijnyoga. We missen eigenlijk nog maar één dingetje: een dijk van een festivalnaam. Bedenk jij hem? Dan win je 5 vrijkaartjes. Hoe win je deze prijsvraag?

Prijsvraag: bedenk festivalnaam

Groepsfitness: 3 nieuwtjes

1. De Step basics-les op donderdag 18.30 op Amstelcampus maakt plaats voor een TBW. 2. Op ClubWest voegen we 2 lessen toe: Kick & shape op de woensdagochtend 9.30, en Essentrics, donderdags 18.30. 3. Spinners checken de spinningmarathon van 9 februari op ClubWest.

Groepsfitness: 3 nieuwtjes

Studio’s Universum: makeover

Als je lesjes volgt in Universum, struikelde je deze dagen misschien een beetje over de verfkwastjes. Alle studio’s hebben inmiddels een eigen kleurtje. En als klap op de vuurpijl (nu het nog mag) krijgt iedere studio één hele speciale wand. Ergens in februari kun je het komen bewonderen!

Studio’s Universum: makeover

Jouw cursusopties

Je cursusopties zijn gigantisch. Leer bijv. in 9 weken drijven (basiscursus zwemmen module 1) of boogschieten. Check alle cursussen – van de nieuwe danscursus Urban fusion tot de extra ingeplande cursus Critical alignment – in dit cursusoverzicht!

Jouw cursusopties