De komende maand bij USC

USC

USC. What else?

Als de klok op 20:01 springt, is er geen bal meer te doen. Niet uiteten, geen biertjes in de kroeg, niet eens je late night cravings stillen in de supermarkt. Er blijft eigenlijk maar één goeie optie over: sporten bij USC. What else? 

Sauna en horeca eerder dicht

De horeca bij USC sluit door de recente coronamaatregelen uiterlijk om 20:00. En ook onze sauna’s bij ClubWest en Universum koelen een stuk vroeger af: om 18.00 op z’n laatst gaan de sauna’s dicht. Check alle up-to-date openingstijden voor sport, sauna en horeca.

Sauna en horeca eerder dicht

USC CoronaCheck-protocol

Sinds 6 november checkt USC je coronatoegangsbewijs. En om het je makkelijk te maken, is er een optie om in bepaalde gevallen – en volledig vrijwillig – je coronatoegangsbewijs maar één keer te hoeven tonen, en niet bij ieder bezoek. Check het USC CoronaCheck-protocol voor alle info.

USC CoronaCheck-protocol

Zaterdag toch de hele dag open!

Aankomende zaterdag 20 november zou USC een halve dag dicht zijn in verband met de jaarlijkse personeelsdag. Maar, gezien de corona-stand-van-zaken op het moment, gaat dat niet door. Goed nieuws voor jou dus, je kunt zaterdag gewoon de hele dag bij ons terecht!

Zaterdag toch de hele dag open!

No show-systeem weer aan

De ergste coronacheck-storm is over, en dus zijn rijen aan onze balies geen excuus meer om te laat te komen 😉. Ons no show-systeem staat daarom vanaf aanstaande zaterdag 20 november weer aan. Check nog eens hoe die no show precies werkt.

No show-systeem weer aan

Cursusperiode 2 begint bijna!

Vlak voor de start nog een vrije cursusplek veroveren? Kan gewoon! Imponeer je schoonfamilie tijdens kerst met je nieuwe dansmoves, leer in 9 weken schermen, of start – na de fitnessbeginnerscursus – zelfverzekerd met gymmen. De cursussen beginnen volgende week.

Cursusperiode 2 begint bijna!

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.