We missen jou bij ClubWest

USC

Je hebt straks een wachtwoord nodig!

Als we binnenkort open mogen werken we uitsluitend op reservering. Dan heb je dus zeker een wachtwoord nodig. Heb je er nog geen of ben je deze vergeten, vraag hem dan nu al aan! Denk eraan dat je het emailadres gebruikt dat we bij het USC van je kennen.

Je hebt straks een wachtwoord nodig!

Hoe houd jij je fit?

We hopen natuurlijk dat je gemotiveerd blijft om aan je fitheid te werken. Hoe doe jij dat? Deel een foto of video van je thuisworkout op facebook of instagram en tag ClubWest. Zo inspireer je weer andere leden!

Hoe houd jij je fit?

Nieuw ‘speelgoed’

We breiden onze fitness uit met een aantal toestellen: o.a. ad- en abductor, kettlebells, loopbanden en crosstrainers. Dus nóg meer trainingsmogelijkheden!

Nieuw ‘speelgoed’

Even voorstellen: Peter

Sinds september repareert hij apparaten, vervangt lampen en maakt mooie kisten voor fitnessmateriaal. En de laatste weken assisteren wij hem graag bij het schilderen en behangen. Zo heeft hij al heel veel achter de schermen voor ons gedaan. En dat in maar twee dagen per week! Peter is ons geheime wapen.

Even voorstellen: Peter

Nieuwe look

De balie en andere ruimtes kregen een make-over. Wij zijn er heel blij mee. Nieuwsgierig? Op onze site vind je alvast een klein voorproefje. Maar we hopen natuurlijk dat je snel kan komen kijken!

Nieuwe look

Alles is spic & span

Onze schoonmakers van CSU hebben ‘gewoon’ doorgewerkt tot in de kleinste hoekjes. Ook de ClubWest-medewerkers stonden niet stil. De rubber tegels zijn uit de kuil gehaald en goed gereinigd, de saunabanken zijn geschuurd en de kleedkamers zijn bijna zo steriel als een operatiekamer.

Alles is spic & span

Online trainingen

Bijna al onze trainers hebben één of meer video’s online gezet. Maar ook de online trainingen van de andere USC-trainers kan je volgen! Van vechtsport tot HIIT en yoga: bekijk onze Stay at home workouts. Of beter nog: doe mee!

Online trainingen

We missen jou

Sinds 13 maart is ClubWest dicht. Dat voelt gek voor jou, en ook voor ons. Net als jij hopen ook wij dat we weer snel open kunnen. De plannen liggen klaar en we wachten op de uitspraak van het kabinet. Intussen zitten wij niet stil en in deze nieuwsbrief laten we dat zien. Ook zijn we benieuwd hoe jij jezelf fit houdt! Kijk je mee?

We missen jou