Coronaversoepelingen USC

USC
Corona-update USC

We gaan meer en meer van het slot! Gisteren werd in de persco duidelijk dat we in 2 elkaar heel snel opvolgende stappen alle coronamaatregelen die nu nog gelden bij USC kunnen afschaffen. Lees hieronder wanneer we stoppen met het checken van het coronatoegangsbewijs, mondkapjes en het houden van anderhalve meter afstand. We zijn er bijna… En dat is heel, heel fijn!

Coronatoegangsbewijs

T/m donderdag 24 februari handhaven we dit USC CoronaCheck-protocol. Vanaf vrijdag 25 februari vervalt dit protocol en hoef je je niet meer met een QR-code te melden aan een balie om te kunnen sporten.

Mondkapjes en anderhalve meter

Al een week eerder, vanaf vrijdag 18 februari, vervalt de mondkapjesplicht in de USC-gebouwen. Ook is het vanaf vrijdag 18 februari niet meer verplicht anderhalve meter afstand te houden in USC-faciliteiten. Maar, hou wel een beetje rekening met elkaar.

Openingstijden Oerknal en sauna

Vanaf vrijdag 18 februari verruimen de openingstijden van eetcafé Oerknal, tot maximaal 01.00 uur op weekdagen. Ook de sauna in Universum is weer langer open, tot 23.00 uur op weekdagen.

Vragen?

Heb je nog vragen? Dan staan we natuurlijk voor je klaar! Reply op deze mail, bel 020-5258955, of chat met ons via facebook messenger / instagram.