Mondkapjesplicht | Groepslessen ook online

USC
ClubWest USC fitness

Nieuw: Booty workout

Wat krijg je van split squats, hip thrusters en donkey kicks? Juist, stevige ronde billen. Om de beurt gaan Deborah en Celine op woensdag om 17.15u aan die booty werken. Reserveer in het groepsfitnessrooster en build a strong butt!

Nieuw: Booty workout

No show is een no go!

Niet iedereen die reserveert komt daadwerkelijk opdagen. Dat is vervelend, vooral omdat een andere USC’er graag gebruik had gemaakt van die gereserveerde plek. Vanaf 7 december krijg je daarom een boete vanaf je tweede no show. Deze week kun je al een waarschuwing verwachten.

No show is een no go!

Mondkapjesplicht

Per 1 december geldt de mondkapjesplicht bij USC, voor iedereen vanaf 13 jaar. Tijdens het sporten hoef je natuurlijk geen mondkapje te dragen. Het is niet chill, maar met The Masked Gymmer maken we er samen gewoon iets leuks van!

Mondkapjesplicht

Uitbreiding dumbbell-hoek

De dumbbell-hoek doet het errug goed. Zo goed, dat het er meestal errug druk is. Reden genoeg om uit te breiden: de mat wordt maar liefst 2x zo groot als de mat die er nu ligt. Nog heel even geduld, en je hebt weer ruimte zat om met dumbbells te sjouwen.

Uitbreiding dumbbell-hoek

HvA & ClubWest

De HvA is een van de belangrijkste partners van USC, en dus ook van ClubWest. Ze zijn niet alleen eigenaar van het pand, ook kunnen studenten goedkoop bij ons sporten dankzij de HvA en UvA. En er lopen regelmatig stagiairs van de HvA rond in onze gym, zoals Staś. Staś geeft 6 ClubWest-sporters gratis personal training, in de leukste gym die er is!

HvA & ClubWest

Fysiotherapie bij ClubWest

Fysiokliniek Amsterdam is gespecialiseerd in sportblessures. Om je structureel te kunnen helpen, zijn de fysio’s pas tevreden als niet alleen de pijn, maar ook de oorzaak is aangepakt. Klop gerust aan bij een van de behandelkamers of bel 020-2376000.

Fysiotherapie bij ClubWest

Schoonmaken: how to

We leggen ’t nog even uit: 1) je scheurt een stuk papier af, 2) je spuit er wat spray op, 3) dan pas poets je het materiaal. Check het in dit filmpje! Zo kunnen onze spullen nog wat langer mee, fijn voor ons én voor jou.

Schoonmaken: how to

Groepslessen ook online

Onze trainers zijn weer volop aan de bak! En dat is maar goed ook, want het was wel heel stil zonder al die groepslessen… Boek je favoriete groepsfitnessles of yogales in de roosters. Zit die les vol of blijf je liever nog even thuis doortrainen? Check dan ook de online lessen in dezelfde roosters!

Groepslessen ook online

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.