Helemaal zen de lente door bij USC Body & Mind!

USC
Sharing Circle USC Body & Mind

Chillen in de chaos

Terug bij USC: een yogacursus bij Body & Mind! In de 9-weekse cursus Calm within Chaos leer je chillen in de chaos om je heen. Met ademhalings- en meditatieoefeningen, yogafilosofie, zang en meer helpt Karthikeyan je met een positieve mentale gezondheid. Doe mee vanaf dinsdag 23 april.

Chillen in de chaos

Nieuwe geluidinstallatie

Bye bye wirwar aan AUX-kabels en bluetooth-bloopers. Hallo fancy muziekinstallatie! We hebben die trouwens niet speciaal geĂ¯nstalleerd voor de yogaspecial Techno Yoga van vorige maand hoor đŸ˜‰. De nieuwe muziekinstallatie werkt ook prima met zen nummertjes.

Nieuwe geluidinstallatie

Probeer een nieuwe yogavorm!

Een keer iets anders dan je vaste yogafavoriet? Doe bijvoorbeeld mee met Ayurvedic yoga! Een yogales gebaseerd op de eeuwenoude Indiase geneeskunde Ayurveda, waarmee je je gezondheid in balans houdt. Iedere vrijdag om 16:30 uur bij USC Body & Mind.

Probeer een nieuwe yogavorm!

Check in bij de kiosk

Niet die winkel op het station waar je koffie en croissantjes scoort, maar de digitale poort waarmee je incheckt voor de les! Scan je vinger of de QR-code op het scherm, en voorkom zo een onnodige no-show.

Check in bij de kiosk

Yoga Special: Soulful Saturday

Leer jezelf de chillste schoulderklopjes ever te geven! De yogaspecial van zaterdag 20 april staat namelijk in het teken van zelfcompassie. Want jij verdient dezelfde vriendelijkheid en steun die je aan je allerbeste vriend(in) zou geven. Reserveer alvast je plek via het rooster.

Yoga Special: Soulful Saturday

Student Meditation

Een groep studenten die down-to-earth-meditaties organiseert. Dat is wat Student Meditation is! Ontmoet leuke, gelijkgestemde mensen – zonder de verplichtingen van een studentenvereniging – en ga eens langs bij Ă©Ă©n van de evenementen.

Student Meditation

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Je kunt je voorkeuren heel makkelijk aanpassen in My USC. Heb je vragen? Reply op deze mail.