Dag Koen ... en welkom Emile!

USC
Koen en Emile USC

Wisseling van de ASC-wacht

Onlangs wisselden Koen (locatiemanager ASC) en Emile (fitnessbaas Universum) van baan. Ook bij ClubWest was er een behoorlijke personeelsverschuiving. Lees in dit blog hoe loopbaanontwikkeling bij het USC ‘werkt’ en leer Emile, de nieuwe manager van je favoriete USC-locatie, meteen wat beter kennen.

Wisseling van de ASC-wacht

Even rust: volg deze yogales

Het ASC is meer dan ijzer pompen en gewichten verplaatsen. Er is ook ruimte voor rust. Vooral op woensdagmiddag 16.30 uur, als de yogales van Rianne start. Schuif eens aan, gewoon met je fitnessabonnement! Check ‘m in het groepsfitnessrooster.

Spinningmarathon

Drie uur lang, vier gruwelijk goede trainers, achttien helden: de jaarlijkse ASC spinningmarathon. Op 18 december, 17:00 tot 20:00, is het zover! Ben jij één van die helden? Schrijf je nu in bij de balie of in de spinningles.

Nu ook voordelig sporten voor VUMC’ers

Iedereen blij. Want medewerkers van het VUMC sporten vanaf nu ook tegen het gereduceerde categorie II-tarief bij het USC. En als jij een VUMC’er (of wie dan ook) introduceert bij het ASC, krijgen jullie allebei een maand gratis fitness. Check onze ledenactie!

Instructeur uitgelicht: Iris Hettelingh

Noem één USC-les waar na afloop de stoom uit de studio slaat en je bent beland bij de les van Iris Hettelingh. Iris loopt al jaren rond bij het USC, als instructeur én als deelnemer. Je vindt haar tegenwoordig vooral op de spinningfiets. Tijd voor een kennismaking!

Instructeur uitgelicht: Iris Hettelingh